Bekijk ons aanbod in Walcheren

Wij zijn gespecialiseerd in de woningmakelaardij op het gehele ‘eiland’ Walcheren. Benieuwd naar ons specifieke aanbod? Start uw zoektocht hier:

Wilco Wisse mede-eigenaar Makelaarskantoor Zwaan

Na een aantal jaar samenwerken is het zover

Goed nieuws wat we graag willen delen!

Vanaf 1 januari jl. is Wilco Wisse mede-eigenaar van Makelaarskantoor Zwaan. Afgelopen jaren was hij al verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het kantoor. Maar met deze stap zet hij de stap naar het ondernemerschap.

Lees het hele bericht hier

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u in voor onze zoekservice.

Makelaarskantoor Zwaan

Makelaarskantoor Zwaan is een bekende speler op de Walcherse woningmarkt. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief aanwezig op de dorpen, aan de kust en in de steden van het Zeeuwse eiland Walcheren. Vanuit Koudekerke opereren wij met een enthousiast, ervaren en lokaal betrokken team met een bijzondere focus op een hoogwaardige dienstverlening en de nadruk op kwaliteit.

Lees meer over ons

"Wij zijn erg tevreden. Wilco Wisse van makelaarskantoor Zwaan is deskundig en klantvriendelijk"

Verkoper Sivertstraat 14, Meliskerke, aanbevolen met een:

10

"In alle opzichten zijn we tevreden over deze makelaar die steeds bereikbaar was en bereid om ons met raad en daad bij te staan."

Verkoper Vlissingsestraat 34, Koudekerke, aanbevolen met een:

10

"Een uitstekend team waarin klant is koning centraal staat. Er wordt alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Fijn laagdrempelig contact. "

Aankoopklant van Strijenstraat 11, Koudekerke, aanbevolen met een:

10

LAGE RENTES BIEDEN KANSEN.
DE HYPOTHEEKSHOP MIDDELBURG