Verkocht
Informatie

1918

Bouwjaar

80 m2

Woonoppervlakte

99 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Molenweg 33 , Arnemuiden

Leuk wonen begint hier. Dit huis is ruimer dan de voorgevel doet vermoeden en als kers op de taart nog een garage in de achtertuin! Kom kijken en laat u verrassen.

WOONHUIS
Het geheel bestaat uit drie slaapkamers, een zonnige tuin en veel leefruimte op de begane grond. Opvallend zijn de hoge karakteristieke balkenplafonds in woonkamer en keuken. Deze ruimtes zijn in het verleden bij elkaar getrokken waardoor er een mooie leefruimte is ontstaan. De keuken is ruim bemeten en voorzien van een praktische keuken met veel kastruimte. Handig is de uitgebouwde bijkeuken met badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel.

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, door een dakkapel aan de voorzijde en een complete opbouw aan de achterzijde is er ruimte ontstaan voor drie ruime slaapkamers. In de slaapkamers is volop daglichttoetreding aanwezig. Middels een luik op de overloop is de bergzolder bereikbaar. Vanuit één van de slaapkamers is het dakterras bereikbaar tot in de late avond kan u hier genieten van de zon.

TUIN EN GARAGE
Over zon hoeft u in de achtertuin niet te klagen. De tuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een vrijstaande stenen garage die voorzien is van een brede toegangsdeur aan de voorzijde, een loopdeur aan de tuinzijde en elektra. Handig en praktisch is ook de eigen toegang (middels een poort) naar de achtertuin. Vanuit de achtertuin heeft u prachtig zicht op de molen.

IN HET KORT
– Aan de voorzijde deels voorzien van kunststof kozijnen
– Schilderwerk houten kozijnen aan de buitenzijde is uitgevoerd in 2020
– Leuke glas in lood details
– Altijd goed onderhouden door lokale aannemer
– Betonnen begane grond vloer
– EPDM dakbedekking
– Oplevering in onderling overleg.

Binnenfoto’s ontbreken omdat verkoper momenteel niet de gelegenheid is de binnenzijde van de woning fotoklaar te maken. Voor uw info, prima, maar gedateerde, bruine, houten keuken. Eveneens gedateerd sanitair in de badkamer in een groene kleurstelling en een gedateerd toilet in de hal.

DE LOCATIE
Arnemuiden met z’n bijna 5.400 inwoners de grootste dorpskern in de gemeente Middelburg. Het beschikt over goede voorzieningen met een nagenoeg compleet winkelaanbod. Er heerst een actief verenigingsleven. De ligging van Arnemuiden is uitstekend dankzij directe ligging aan de A58 en gunstige ligging ten opzichte van Middelburg, Vlissingen en Goes. Bovendien beschikt het over een eigen station en ligt het op enkele fietsminuten van het Veerse Meer. Een heerlijke omgeving om te wandelen of te fietsen.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: eindwoning
Bouwjaar: 1918

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 80 m2
Perceeloppervlakte: 99 m2
Inhoud: 270 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag