Verkocht
Informatie

1925

Bouwjaar

83 m2

Woonoppervlakte

72 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Bakkersgang 7 , Biggekerke

Rustig wonen? Bent u op zoek naar een woning op een rustige locatie? Bakkersgang 7 is gelegen aan een doodlopende straat, grenzend aan het kerkplein, met een zeer gering aantal verkeersbewegingen. Deze karakteristieke woning is voorzien van onder andere drie slaapkamers. Kom kijken en laat u verrassen.

WONEN
De woonkamer is een vierkante ruimte die zicht geeft op de achtergelegen keuken, de keuken is een praktische ruimte. De keuken zelfs is degelijk maar gedateerd. Leuk detail zijn de inbouwkasten in zowel keuken als woonkamer. De badkamer, op de begane grond, is voorzien van een douche, toilet en wastafel, verder is er een handige bijkeuken en een portaal oftewel ‘klompenkot’ aan de achterzijde.

SLAPEN / TUIN
Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers met bruikbare afmetingen en doordat in het verleden de gevel is opgetrokken is er aan de voorzijde een goed bruikbare hoogte ontstaan. Verder is er op de verdieping veel bergruimte.
De achtertuin biedt veel privacy.

GOED OM TE WETEN
-De ideale starterswoning;
-Gemengde bestemming, naast wonen zijn er dus ook andere gebruikersmogelijkheden zoals detailhandel en dienstverlening;
-Deze woning is bedoelt voor permanente bewoning;
-Recent is het geheel, inclusief perceel met garage verkocht, de huidige verkoper wil garage behouden en woning verkopen, daarom is de prijs aangepast;
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: eindwoning
Bouwjaar: 1925

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 83 m2
Perceeloppervlakte: 72 m2
Inhoud: 280 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag