Verkocht
Informatie

1935

Bouwjaar

104 m2

Woonoppervlakte

323 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Dorpsstraat 16 , Biggekerke

Vrijstaand wonen op een leuke woonlocatie nabij de karakteristieke ring van Biggekerke. Deze woning kenmerkt zich door een verrassend, origineel interieur en leuke in het oog springende details. Hierdoor is deze woning echt in overeenstemming met de bouwstijl. Wat u vanaf de straat niet ziet is de diepe achtertuin. Wacht dus niet langer en kom gewoon kijken.

WONEN
Bij binnenkomst valt meteen de fraaie trappenpartij op verder is er in de hal ook nog een handige kelderkast. De woonkamer is verdeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetkamer aan de achterzijde, van elkaar gescheiden door middel van inbouwkast die kenmerkend zijn voor de bouwstijl van de woning. De keuken is open gemaakt en zodoende meer bij het leefgedeelte betrokken. Een gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en afzuigkap maken de keuken compleet. In een uitbouw aan de achterzijde bevindt zich de eerste badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een tweede badkamer. De tweede badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De grootster slaapkamer is voorzien van een handige inloopkast en deze kamer is extra groot gemaakt door een stuk van de ruime overloop af te snoepen. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. Via een luik en trap is de bergzolder bereikbaar.

TUIN
Al eerder benoem, maar de achtertuin is echt een van de pluspunten van deze woning. Deze is diep en kent door het ontbreken van bebouwing aan de achterzijde een hoge mate van privacy. Vanwege de diepte is er ook altijd wel een plaatsje in of juist uit de zon. Achterin de tuin staat een veranda en verder is er nog een handige bergruimte.

IN HET KORT
-Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
-Vloerverwarming in de keuken
-Ontsluiting via buurperceel van nummer 14 (geregeld middels een erfdienstbaarheid)
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1935

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 104 m2
Perceeloppervlakte: 323 m2
Inhoud: 345 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: G

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag