Verkocht
Informatie

1946

Bouwjaar

114 m2

Woonoppervlakte

570 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Dorpsstraat 3 , Biggekerke

Karakteristieke woning op een fraaie locatie in hartje Biggekerke. Met name op de begane grond is er veel woonruimte. Achter de voorgevel verschuilt meer ruimte dan u vermoed. Daarnaast is er een diepe achtertuin op het westen. Kom binnenkijken en laat u verrassen.

WONEN
De indeling van de woning is nagenoeg nog oorspronkelijk. Zo is de woonkamer nog verdeeld in een voor- en achterkamer. De en-suite deuren zijn verwijderd maar voor het karakter is het misscOp de verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer. Zowel bad- als slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Op de verdieping is er nog een extra ruimte met toilet en een douche. ien een goed idee deze terug te plaatsen. Diverse raampartijen zorgen voor voldoende licht in de woonkamer. Naast woonkamer is er een ruimte met een eenvoudige keuken opstelling. Achter de keukenopstelling bevindt zich een riante extra ruimte. Deze kan prima dienst doen als eetkamer of ruim kantoor. Verder is er op de begane grond nog een toilet en een hal.

Op de verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer. Zowel bad- als slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Op de verdieping is er nog een extra ruimte met toilet en een douche.

TUIN EN OPSTALLEN
Aan de achterzijde is er een ruime achtertuin met een stenen berging. De tuin is momenteel volledig bestraat. Maar na (gedeeltelijke) sloop van wat opstallen is er een mooie tuin te realiseren. Er is, middels een erfdienstbaarheid, een achterom richting de Valkenisseweg. Zodoende is het mogelijk om aan de achterzijde uw auto te parkeren.

IN HET KORT
-Deze woning is echt helemaal naar eigen inzicht aan te pakken en te moderniseren.
-Verwarming door middel van een gaskachel.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1946

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 114 m2
Perceeloppervlakte: 570 m2
Inhoud: 380 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Energielabel: G

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag