Verkocht
Informatie

1970

Bouwjaar

140 m2

Woonoppervlakte

293 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Schuitvlotstraat 47 , Biggekerke

Vrijstaand wonen op een rustige locatie met als extra een vakantiewoning achterin de tuin. Drie slaapkamers, een nette badkamer en een moderne keuken zorgen voor het juiste wooncomfort daarnaast ligt de tuin ook goed op de zon. Kom kijken en laat u overtuigen.

WONEN EN (THUIS)WERKEN
De woonkamer is door de aanwezigheid van diverse raampartijen en de juiste inrichting, lekker licht en sfeervol. Aan de achterzijde bevindt zich de uitgebouwde keuken met plaats voor een eetkamertafel. De keuken is voorzien van een koelkast, oven, vaatwasser, zes pits gaskookplaat en een afzuigkap. In 2009 is de woning nogmaals uitgebreid. Hierdoor is er ruimte gekomen voor een praktische bijkeuken met wasmachineaansluiting en een kantoorruimte annex berging. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als thuiswerkplek. Verder is er op de begane grond een badkamer aanwezig. Deze is voorzien van wastafel, toilet en douche.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er momenteel drie slaapkamers en een badkamer. Vanuit één van de slaapkamers is er toegang tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Via een vlizo trap op de overloop is de handige bergzolder bereikbaar.

VAKANTIEWONING EN TUIN
Achterin de tuin is in 2008 een vakantiewoning gebouwd. Dit betreft een complete woning met tuin, keuken, woonkamer, badkamer en twee slaapkamers. Bijzonder geschikt voor de verhuur aan vier personen. Het geheel is goed afgesloten van de hoofwoning waardoor er echte en eigen plekje is ontstaan en aan de voorzijde van de woning hebben gasten een eigen parkeerplaats.

De tuin is verzorgd en voorzien van bestrating maar ook groen. Door situering en aanleg is er een hoge mate van privacy. Kortom een complete woning met diverse extra en door verhuur van de vakantiewoning kunnen de woonlasten geminimaliseerd worden. Mede hierom is het geheel een uitstekende investering. Graag zien wij u op locatie.

ALGEMEEN
-12 zonnepanelen
-Tuin op het zuidwesten
-Twee parkeerplaatsen op eigen grond
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1970

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 140 m2
Perceeloppervlakte: 293 m2
Inhoud: 350 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel: A

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag