Verkocht
Informatie

1910

Bouwjaar

94 m2

Woonoppervlakte

29.390 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Valkenisseweg 32 , Biggekerke

Wij mogen u aanbieden deze fraaie woonboerderij te Biggekerke, op een steenworp afstand van strand, zee en duinen. De boerderij bevindt zich aan de rand van Biggekerke met fantastisch uitzicht op de landerijen waar rust en ruimte hand in hand gaan. Al langer op zoek naar een woonboerderij? Op maar liefst 29.390 m2 eigen grond met diverse mogelijkheden nabij de kust is dit uw kans.

HET WOONHUIS
De woonboerderij met schuur bestaat uit het woonhuis met woonkamer, hal, keukenruimte en een slaapkamer met oven. De boerderij is voorzien van een tweetal bedstedes en enkele orginele elementen zoals plavuizen, houten balken en een hout gestookte oven in de kamer beneden. In de aanbouw bevinden zich de keuken(ruimte), toilet en badkamer, daar bevindt zich tevens de achterdeur naar de tuin en/of schuur. De schuur is verdeeld in drie compartimenten welke toegankelijk zijn door een drietal openslaande schuurdeuren.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevind zich een ruime overloop met de CV-opstelling en een slaapkamer. De overloop welke voorzien van twee dakramen biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

TUIN EN OVERIG
Via een oprit met hekwerk is het woonhuis met aangebouwde schuur bereikbaar. De boerderij is aan bijna alle zijden omgeven door groen en/of grasland en biedt de nodige mogelijkheden. Hierdoor is er op het perceel een zeer grote mate van privacy en een fraai uitzicht richting de omgeving. De schuur is verdeeld in drie compartimenten en voorzien van ruime openslaande deuren. Op enkele meters van de schuur staat nog een ruime berging welke gebruikt werd als varkenshok, deze is opgetrokken van steen en voorzien van een tweetal loopdeuren en raampartijen.

IN HET KORT
– Verwarming via een Bosch HR ketel uit 2012, warmwater via een geiser
– Ruime schuur verdeeld in drie compartimenten
– Perceel verdeeld in wonen en erf/ grasland zie ingekleurde tekening
– Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1910

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 94 m2
Perceeloppervlakte: 29.390 m2
Inhoud: 311 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie

Garage
Soort garage: aangebouwd hout, parkeerplaats
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag