Verkocht
Informatie

1900

Bouwjaar

64 m2

Woonoppervlakte

104 m2

Perceeloppervlakte

1

Slaapkamers

Oostsingel 24 , Borssele

Vrijstaand wonen in een authentieke woning op een centrale plek in Borssele. Deze woning is voorzien van een leuke woonruimte die verdeeld is in een woonkamer, eetkamer en een half open keuken. Op de verdieping is er een slaapkamer.

In onze ogen echt een kans voor starters op de woningmarkt. Alleen of met z’n tweeën is het hier heerlijk wonen. Kom binnenkijken voor een juiste indruk.

WONEN
De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes. De eerste ruimte betreft de living met een leuk zicht op de omgeving. Leuk detail in de woonkamer is het sfeervolle balkenplafond. De andere ruimte is momenteel in gebruik als eetkamer. Deze ruimte is door aanwezigheid van diverse ramen lekker licht en ook hier is een balkenplafond. Diverse inbouwkastruimtes zorgen voor praktische opbergruimtes.

De half open keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, oven en afzuigkap. Ook de badkamer bevindt zich op de begane grond. Deze is voorzien van een douche en wastafel. Naast de badkamer is er een separate toiletruimte. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant is er een toegang. De toegang aan de voorzijde komt uit in een lange gang die enigszins kan voorzien in extra bergruimte. De andere toegang komt uit in een hal met cv-opstelling.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er een overloop, tussenruimte, die eventueel dienst kan doen als logeerkamer en een slaapkamer. Een tweetal zijramen en twee dakramen zorgen voor daglicht.

TUIN
De tuin is voorzien van grind en een schutting als afscheiding. De zij tuin is vanwege ligging op het zuiden goed gesitueerd op de zon. Parkeren kan aan de straat.

ALGEMEEN
-Kunststof kozijnen op de eerste verdieping
-Deels voorzien van rolluiken
-Gelegen binnen een bescherm dorpsgezicht
-Oplevering in onderling overleg

Borssele is een bijzonder vormgegeven dorp volgens het principe van de gulden snede. Waarin de grootste delen zich verhouden met de kleinste. Het dorp is voorzien van twee basisscholen, een bakker, een supermarkt en twee kerken. Steden als Goes, Middelburg en Terneuzen zijn binnen 20 tot 25 autominuten te bereiken.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1900

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 64 m2
Perceeloppervlakte: 104 m2
Inhoud: 196 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: zijtuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: G

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag