Verkocht
Informatie

1970

Bouwjaar

108 m2

Woonoppervlakte

322 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Anthonissenstraat 16 , Koudekerke

Vrijstaand en levensloopbestendig wonen begint hier. Deze woning is voorzien van een ruime slaapkamer met badkamer op de begane grond. De locatie is rustig en op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen. De zonnige tuin en handige garage plus twee slaapkamers op de verdieping maken het geheel compleet.

WONEN
Blikvangers in de woonkamer zijn de fraaie glazen puien die zorgen voor de nodige daglichttoetreding. Tevens is er een houtkachel. De keuken is eenvoudig maar wel ruim van opzet en geeft toegang tot de oprit. De hal is zeer ruim bemeten en biedt toegang tot alle ruimtes op de begane grond.

SLAPEN
De slaapkamer op de begane gronde meet maar liefst circa 15m². Aansluitende is er een praktische badkamer, voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Op de verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, beiden voorzien van de nodige bergruimte. De slaapkamer aan de voorzijde is zelfs voorzien van een eenvoudig keukenblok.

TUIN
Het hoofdgedeelte van de tuin is gesitueerd op het zuidoosten. De zon opzoeken is dus niet moeilijk. Op de oprit is plaats voor de auto. Achterin de tuin staat nog een eenvoudige houten berging. De garage is voorzien van elektra, water, elektrische garagedeur en toegang tot de achtertuin.

GOED OM TE WETEN
-Levensloopbestendige woning
-Handige bergkast in de hal
-Jonge cv-ketel
-Oplevering in onderling overleg.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Koudekerke is met zijn ruim 3.360 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1970

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 108 m2
Perceeloppervlakte: 322 m2
Inhoud: 420 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: zijtuin

Energie:
Isolatie: muurisolatie, dubbel glas

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag