Verkocht
Informatie

1971

Bouwjaar

120 m2

Woonoppervlakte

175 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Doormanstraat 37 , Koudekerke

Op zoek naar ruime hoekwoning gelegen op een kindvriendelijke locatie dan is dit uw kans! De woning biedt een doorzon woonkamer, 4 ruime slaapkamers een half-open keukenruimte en is gesitueerd in een rustige straat met vanuit de woonkamer zicht op een groenstrook. Het geheel heeft een woonoppervlakte van circa 120 m2, een inhoud van circa 360 m3 en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en vloerisolatie door middel van Thermoparels.

RUIMTE EN LICHT
De woonkamer meet circa 28 m2 en door aanwezigheid van twee grote raampartijen is er volop daglichttoetreding. De hal is voorzien van meterkast, toiletruimte en handige trapkast. De half-open keukenruimte is voorzien van een eenvoudige keuken en nog naar eigen wens in te richten. Via de keukenruimte en een deur in woonkamer is de achtertuin met stenenberging bereikbaar.

DOUCHEN EN SLAPEN
Op de verdieping bevinden zich de drie ruime slaapkamers van respectievelijk circa 15, 12.5 en 7 m2. De badkamer is voorzien van toilet, ruime inloopdouche en een wastafel. Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar welke zijn voorzien van 2 kantelramen welke voldoende daglicht toelaten. De zolderverdieping is onderverdeeld in overloop en slaapkamer. De slaapkamer meet circa 17 m2 en daarnaast is er aan beide zijden nog de nodige opbergruimte. Op de overloop bevind zich de cv opstelling en de witgoedaansluiting.

TUIN EN SCHUUR
De woning is voorzien van een voor- , achtertuin en zijtuin. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en is bereikbaar middels een vrije achterom en heeft een ruime stenen berging.

IN HET KORT
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
-Vloerisolatie door middel van Thermoparels (2017)
-Verwarming alsmede warm water door middel van een Intergas HRE ketel uit 2017
-Spoedige oplevering mogelijk

Het dorp Koudekerke is met zijn ruim 2.815 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.
Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1971

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 175 m2
Inhoud: 360 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag