Verkocht
Informatie

1970

Bouwjaar

112 m2

Woonoppervlakte

470 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Kerkhoflaan 23 , Koudekerke

Uniek! Volledig gelijkvloerse woning met twee garages, twee ruime (slaap)kamers, een zonnige woonkamer en ook nog eens op een leuke woonlocatie. Graag ontmoeten wij u bij deze woning, die zeer geschikt is voor kandidaten die gelijkvloers willen wonen, maar toch willen beschikken over een tuin en extra’s zoals de garages.

GELIJKVLOERS WONEN
De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval vanwege de aanwezigheid van diverse raampartijen en een aardig zicht op de omgeving rondom de woning. De keuken is momenteel halfopen maar kan, door een aantal aanpassingen, ook meer bij de woonkamer betrokken worden.

In het verleden is de woning uitgebreid. Hierdoor is er een ruime slaapkamer ontstaan. Deze kamer heeft toegang tot de aangebouwde garage. Vanwege genoemde verbouwing is er ook een extra (slaap)kamer ontstaan. Deze is momenteel in gebruik als tuinkamer. Vanuit deze kamer is er toegang tot de tuin maar ook tot de ruime badkamer welke voorzien is van een douche, toilet en wastafel.

Tevens is er ook nog een handige ruimte die in gebruik is als waskamer en in een ruimte naast de huidige slaapkamer is er nog een ruimte die eventueel dienst kan doen als werkkamer, opslagruimte of logeerkamer. De eerste verdieping is bereikbaar via een vlizo trap en is prima bruikbaar als opbergruimte.

EXTRA’S
Bijzonder zijn uiteraard de twee garages. Gezamenlijk goed voor circa 42m² aan werk of opslagruimte. Beide ruimtes zijn voorzien van elektra en voorzien van een elektrische garagedeur. Zeker de vrijstaande garage is ruim en voorzien van een loopdeur, verwarming en water. In de aangebouwde garage zit in de garagedeur een geïntegreerde loopdeur.

De hoofdtuin is gelegen op het zuidoosten. Maar er is ook een ruime voortuin en tevens zijn er twee opritten met plaats voor meerdere auto’s. Kortom een complete woning met een aantal interessante extra’s.

IN HET KORT
-Voorzien van kunststof kozijnen
-Volledig gelijkvloers
-Nieuwe cv ketel
-Oplevering in onderling overleg

Het dorp Koudekerke is met zijn ruim 2.815 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.
Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1970

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 112 m2
Perceeloppervlakte: 470 m2
Inhoud: 515 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Garage
Soort garage: aangebouwd steen, vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag