Verkocht
Informatie

1936

Bouwjaar

79 m2

Woonoppervlakte

709 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Langeweegje 3 , Koudekerke

Kom kijken in de achtertuin, dan bent u verkocht! Twee-onder-één-kap met een verrassende diepe achtertuin van circa 60 meter diep. Het geheel is dan ook gelegen op een kavel van maar liefst 709m² grond. Op zoek naar een woning met een flinke, rustige tuin? Dan is dit uw kans.

De woning betreft een typische woning uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. Het geheel beschikt over een lichte woonkamer, riante keukenruimte en een bijkeuken met toilet en cv-opstelling. De woonruimte op de begane grond is ruimer dan de voorgevel doet vermoeden.

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze is tevens voorzien van praktische bergruimte. Door opbouw van een dakkapel is de badkamer ruim van opzet. Via een luik is de bergzolder te bereiken.

De al eerder genoemde tuin is voorzien van een stenen schuur met vliering en verder is deze met name zeer groen. Een wandelpaadje slingert door de gehele tuin. Diverse stevige bomen, struiken, grassen en bodembedekkers zorgen voor een groene oase. Deels is de tuin in gebruik als moestuin.

De woning is gelegen aan het karakteristiek Langeweegje in Koudekerke. De straat kenmerkt zich door lintbebouwing met jaren ’30 woningen. Supermarkt en bakker bevinden zich op loopafstand.

ALGEMEEN
-Huur cv-ketel
-Woning is toe aan verbetering / modernisatie
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.360 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: geschakelde woning
Bouwjaar: 1936

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 79 m2
Perceeloppervlakte: 709 m2
Inhoud: 290 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag