Verkocht
Informatie

1902

Bouwjaar

132 m2

Woonoppervlakte

1.533 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Middelburgsestraat 49 , Koudekerke

Kom bij deze woning via de achterdeur naar binnen en nog voor u binnen staat bent u al verkocht. Wat een vrijheid! En wat een geweldige tuin ligt er achter deze karakteristieke woning! De tuin is fraai aangelegd en kent een goed afgestemde afwisseling van groen, terras, natuurtuin en moestuin. Ook de woning heeft een geheel eigen karakter en is groter dan de voorzijde doet vermoeden. Zo is er onder andere een ruime woonkamer met aansluitend een keuken, een volledig gelijkvloers woonprogramma en ook drie (slaap)kamers op de eerste verdieping. De woning is prettig gelegen omdat deze aan de voorzijde in het dorp ligt en aan de achterzijde tegen de landerijen. Wij ontmoeten u dan ook graag op deze locatie.

De indeling van de woonkamer is speels en niet standaard. Mede door de aanwezigheid van diverse ramen is het binnenshuis lekker licht. Een inbouwkast, boekenhoek en tuindeuren zorgen voor de juiste sfeer in de woonkamer. Tevens is er een leuk zicht richting de achtertuin en ook richting de omgeving aan de voorzijde. De keuken is verbonden met de woonkamer en voorzien van onder andere een (nieuwe)koelkast, vijf pits gaskookplaat, Quooker en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de praktische bijkeuken met cv- en wasmachineopstelling.

Door de aanwezigheid van een badkamer en slaapkamer op de begane grond behoort gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden. Zowel badkamer als slaapkamer zijn ruim van opzet. De slaapkamer meet zo een 13m². Het ligbad, douche en de dubbele wastafel maken de badkamer tot een moderne en fijne ruimte. Handig en verzorgd is ook het toilet in een separate ruimte.

Op de verdieping zijn er drie (slaap)kamers. Aan de achterzijde is de woning deels hoger opgetrokken waardoor er twee goed bruikbare slaapkamers zijn gerealiseerd. De derde kamer is momenteel in gebruik als hobbyruimte maar kan prima dienst doen als (kinder)slaapkamer of kantoorruimte.

Zoals vermeld is de tuin een lust voor het oog. Een riant terras loopt vloeiend over in het groen. Doordat het geheel als het ware in ‘vakken’ is verdeeld, is de tuin voorzien van diverse thema’s. Er is een siertuin, een moestuin en een natuurtuin. Vanwege de grootte van het perceel is dat hier dan ook goed mogelijk. Aan de achterzijde grenst de tuin aan het groen waardoor het optisch nog beter uitkomt. In deze tuin is er een hoge mate van privacy.

Aan het einde van de lange oprit, met plaats voor meerdere auto’s of een camper, waar u dan nog makkelijk met een fiets langs kunt lopen, staat er en een betonnen prefab schuur die aan de buitenzijde met hout is betimmerd. Deze biedt plaats voor een auto of kan dienen als hobbyruimte.

ALGEMEEN
-Voorzien van 9 zonnepanelen
-De woning is deels voorzien van een onderhoudsarme gevelbekleding
-Voorzien van dakisolatie en dubbel glas (op twee raampjes na)
-Het deels platte dak is voorzien van EPD dakfolie.
-Oplevering in onderling overleg

Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1902

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 132 m2
Perceeloppervlakte: 1.533 m2
Inhoud: 480 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag