Verkocht
Informatie

1950

Bouwjaar

95 m2

Woonoppervlakte

428 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Schuttestraat 7 , Koudekerke

Bent u op zoek naar een halfvrijstaande woning met een ruime garage op een perceel van ca. 420m²? Dan is dit uw kans, kom kijken en laat u verrassen. Schuttestraat 7 is gelegen aan een straat welke u leidt naar het Dorpsplein van Koudekerke. Deze woning is voorzien van onder andere een door-zon woonkamer, dichte keukenruimte, ruime bijkeuken en een garage van maar liefst 50m2 vloeroppervlakte. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers en een praktisch ingedeelde badkamer. De tweede verdieping biedt ruimte aan een slaap- of werkkamer, overloop en de cv-opstelling. Het geheel betreft vier percelen waarvan het perceel achter de ruime garage nog gesplitst moet worden. Na splitsing ontstaat er een geheel aan eigen grond van ca. 420m².

WONEN/ SLAPEN
De woonkamer van ca.28m² is lekker licht en heeft zich op de Schuttestraat en de achtertuin met ruime garage. Via de eetgelegenheid komt u terecht in de dichte keukenruimte die nog naar eigen wens is te moderniseren en tevens toegang biedt tot de achtertuin met vrije achterom. Vervolgens komt u terecht in de bijkeuken waar zich de nodige opbergruimte bevindt. Vanuit de hal met meterkast, trapkast en toilet leidt een vaste trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers en een praktisch ingedeelde badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. De badkamer welke gelegen is aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot een plateau welke nog kan worden ingericht als dakterras. Verder bevinden zich aan de voorzijde van de woning nog de nodige opbergruimte en een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze verdieping heeft een overloop en een toegang tot een slaap- of werkkamer waar een dakraam voor de nodige daglichttoetreding zorgt. Tevens bevindt zich in deze ruimte de cv-opstelling en aan de voor- en achterzijde nog de mogelijkheid tot het opbergen van spullen.

TUIN
De praktisch aangelegde zij- en achtertuin biedt voldoende ruimte om uw eigen creatieve indeling ervan te maken of uw auto’s er te parkeren. De vrijstaande betonnen garage biedt ruimte aan maar liefst drie auto’s en meet ca. 50m2 aan vloeroppervlakte. De extra nog te splitsen achtertuin bevindt zich achter de garage en is groen aangelegd met veel planten, enkele bomen en een slingerend voetpad. Door de ligging en indeling van de percelen is er altijd wel een plaatsje te vinden in de zon of schaduw. Kortom een prettig gelegen achtertuin met veel mogelijkheden en een ruime mate aan privacy.

GOED OM TE WETEN
-Echt een woning voor iemand met twee rechterhanden
-Vrijstaande garage van maar liefst ca. 50m2 en een ruime oprit
-Centraal verwarming en warm water d.m.v. Radson VR ketel
-Het geheel bestaat uit vier percelen met een totaal van ca. 420m² eigen grond
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.360 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
Bouwjaar: 1950

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 95 m2
Perceeloppervlakte: 428 m2
Inhoud: 372 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: G

Garage
Soort garage: vrijstaand steen, parkeerplaats
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag