Verkocht
Informatie

1960

Bouwjaar

55 m2

Woonoppervlakte

197 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Vebenabos 59 , Koudekerke

Recreëren op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Wij bieden u deze vrijstaande recreatiewoning met drie slaapkamers, in het sfeervolle park Vebenabos aan. Gelegen in het prachtige buurtschap Dishoek. Gesitueerd onderaan de duinen op 200 meter van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Graag ontvangen wij u op deze top locatie.

De woning is gesitueerd op een goede locatie in het park. Het geheel grenst aan het groen waar vanuit de woning een mooi zicht op is. Vind u privacy en rust belangrijk? Kom dan zeker kijken.

Het geheel beschikt over drie slaapkamers een, in verhouding, grote woonkamer, keuken, bergzolder en een aangebouwde berging. De woning kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel privacy. Het hart van het huis is de fraaie allesbrander die zeker in deze tijd van het jaar zorgt voor extra comfort en sfeer. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op het omliggende groen en door de aanwezigheid van diverse raampartijen is er voldoende daglicht aanwezig.

De drie slaapkamers zijn wat ruimte betreft goed bruikbaar. Hierdoor kan er momenteel prima verbleven worden met 5 á 6 personen. Keuken, toilet en badkamer zijn eenvoudig maar wel functioneel. Leuk detail is de upfall shower in de badkamer. Dit betreft een zogeheten circulatiedouche die zijn water hergebruikt maar wel het water geeft van een regendouche alleen zonder het nadelige effect van veel extra waterverbruik.

Het geheel is gesitueerd op een kavel van 197m² erfpachtgrond en kent een goede zon ligging. Rondom de woning bevindt zich voldoende grond die in bezit is van de erfverpachter maar in de praktijk wel gebruikt kan worden als zitplaats. Op het terras en in de tuin, waant u zich in een oase van rust en vrijheid.

De auto parkeert u voor het huis en er is een praktische, aangebouwde berging.

Algemeen
-Erfpachtcanon bedraagt momenteel € 1.875,- per jaar, deze canon is bedoeld voor het onderhoud van het park en dient betaald te worden aan de erfverpachter Stichting Vebenabos. De jaarlijkse exploitatierekening dient met verlies noch winst te worden afgesloten. Vanaf 2023 bedraagt de canon vermoedelijk een lager bedrag.
-Genoemde canon wordt iedere vijf jaar herzien, de erfpacht is eeuwigdurend.
-Bij verkoop wordt het perceel door Stichting Vebenabos opnieuw ingemeten, de kosten bedragen ca. € 250,-, deze komen voor rekening van koper
-Het geheel wordt aangeboden inclusief het grootste deel van de inventaris.
-Oplevering in onderling overleg.

Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Vebenabos heeft de beschikking over een supermarkt. Het Vebenabos is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1960

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 55 m2
Perceeloppervlakte: 197 m2
Inhoud: 255 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag