Verkocht
Informatie

1901

Bouwjaar

76 m2

Woonoppervlakte

283 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Vlissingsestraat 34 , Koudekerke

Authentiek maar toch modern! Op mooie plek aan de rand van het historische Moesbosch, in het buitengebied en toch zeer centraal gelegen tussen Koudekerke en Vlissingen. De omgeving met Buitenplaats Moesbosch, Landgoed der Boede en Huys ter Schelde in de nabijheid ademt één en al historie. Wordt dit uw nieuwe woning of uw tweede (t)huis in Zeeland?

WONEN
Circa 14 jaar geleden is de woning gerenoveerd en uitgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een moderne woning maar het authentieke karakter is door het juiste materiaal- en kleurgebruik gebleven. Op de begane grond is een volledig gelijkvloers woonprogramma wat het mogelijk maakt om hier levensloopbestendig te wonen. Verder zijn er veel mooie details zoals balkenplafonds en fraaie deuren.

De sfeervolle woonkamer is voorzien van een houtkachel. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd waardoor er aansluitend aan de woonkamer een slaapkamer is gecreëerd. In deze uitbouw bevindt zich ook de keuken welke voorzien is van een gaskookplaat, oven en afzuigkap. In het hart van de woning is er een badkamer voorzien van douche en wastafel, tevens is er nog een separaat toilet.

EERSTE VERDIEPING
De verdieping is ten tijde van de verbouwing verhoogd waardoor er een volwaardige ruimte is ontstaan die momenteel dienst doet als een gecombineerde werk- slaapkamer. Tevens zijn er diverse bergruimtes.

TUIN & MEER
Het midden van de tuin is een oase van groen en allerlei andere kleuren, rondom is er bestrating en een terras aangelegd. Aan de achterzijde grenst het perceel aan het al genoemde Moesbosch. Mede hierdoor is er een hoge mate van privacy. Naast de woning is er plaats voor twee auto’s.
Achterin de tuin staat een ruime, zeer degelijk gebouwde schuur (met spouw- en dakisolatie, dubbel glas en zelfs driedubbel glas in de pui) uit 2007. Deze schuur is voorzien van vier aluminium elektrische stralingsradiatoren, water (warm en koud), toilet, laminaatvloer en vliering. Momenteel doet deze dienst als atelier en ontspanningsruimte. Achter de schuur is een overkapping gebouwd die te gebruiken is als fietsopslag.

IN HET KORT
-De begane grond is met uitzondering van de woonkamer voorzien van vloerverwarming
-Geheel in 2007/2008 uitgebouwd en gemoderniseerd
-Gelegen in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening, daarom mag deze woning zowel permanent als voor eigen recreatief gebruik (2e woning) bewoond worden
-Oplevering in onderling overleg.

De woning is gelegen tussen Vlissingen en Koudekerke maar valt nog net onder het grondgebied van Koudekerke. Deze kern is met z’n ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen en de duinen en het strand van Dishoek!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1901

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 76 m2
Perceeloppervlakte: 283 m2
Inhoud: 285 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag