Verkocht
Informatie

1988

Bouwjaar

144 m2

Woonoppervlakte

800 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Westerscheldelaan 15 , Koudekerke

Wilt u de zee horen bruisen? Bent u op zoek naar een eigen plek aan de Zeeuwse kust? Dan is dit uw woning! Op een locatie met de zee, bos en duinen in de nabijheid en omgeven door natuur, staat deze complete, vrijstaande woning met een fraaie tuin. Het geheel staat op een kavel van 800m², is goed onderhouden en is te gebruiken als permanent verblijf maar ook als tweede woning. Uw droom, om uw vrije tijd, samen met familie of vrienden door te brengen aan de Zeeuwse kust, zijn hier te verwezenlijken.

LOCATIE
Wat meteen opvalt is de ligging aan de rand van een strook bebouwing. Hierdoor is er aan de voorzijde een fraai uitzicht richting het voorgelegen landschap. Naast uitzicht geeft dit ook een vrijheidsgevoel. Het uitzicht komt op meerdere plekken terug, onder andere in de woonkamer en slaapkamers.

WONEN
Groot is de woonkamer van ca. 46m² met als blikvanger een fraaie houthaard met liftdeur. Ook de keuken is ruim bemeten en voorzien van een koelkast, inductie kookplaat en afzuigkap. Aansluitend is er een praktische bijkeuken voorzien van wasmachine- en cv opstelling. Verder is de woning levensloopbestendig door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

SLAPEN
Drie slaapkamers, een handige hobbykamer en een ruime badkamer op de eerste verdieping maken het geheel goed bruikbaar als familiehuis. Mede doordat er in het verleden, zowel aan voor- als achterzijde, twee ruime dakkappellen zijn geplaatst is er op de verdieping een zee van ruimte. De hoofdslaapkamer is ruim bemeten maar ook de andere slaapkamers zijn zeer goed bruikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, twee wastafels en een ligbad. Vanaf de overloop is via een vlizo trap toegang naar de ruime bergzolder met een in het midden een hoogte van 1.60m.

TUIN
Een groene oase met als middelpunt de vijver is de beste omschrijving van deze tuin. Deze wordt met veel zorg en aandacht onderhouden en dat is duidelijk zichtbaar. Er zijn diverse borders en terrassen, afgewisselde met water en gras. Het in 2015 geplaatste houten tuinhuis is een goede aanvulling op het geheel. Het tuinhuis omvat zowel een bergruimte (die gebruikt kan worden voor de winterstalling van planten en gereedschap) als een veranda. Deze veranda is door middel van een deur en een 5-delig glazen scherm geheel af te sluiten waardoor het daarin, zowel vroeg in het voorjaar als laat in het najaar, aangenaam verblijven is.

Parkeren kan op eigen terrein, op de grote oprit aan de voorzijde of juist binnen in de garage. Bergruimte is er voldoende in zowel de garage als ook in de houten berging in de tuin.

IN HET KORT
-Grotendeels vloerverwarming op de begane grond
-Volledig gelijkvloers woonprogramma
-Volledig geïsoleerd en 18 zonnepanelen
-Oplevering in onderling overleg.

DISHOEK
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1988

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 144 m2
Perceeloppervlakte: 800 m2
Inhoud: 609 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: volledig geïsoleerd
Energielabel: B

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag