Verkocht
Informatie

2017

Bouwjaar

44 m2

Woonoppervlakte

62.540 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Mariekerke 13 4, Meliskerke

Uw eigen, betaalbare, vakantieplek in hartje Walcheren? Op Camping en IJsboerderij de Koehoorn bieden wij u deze vrijstaande recreatiewoning aan. Het geheel is gelegen in het gezellige buurtschap Mariekerke midden op Walcheren. Natuur bevindt zich rondom de camping. Verder kenmerkt de omgeving zich door ruste en ruimte en toch staat u binnen 20 minuten fietsen op het strand! Uw eigen stek in Zeeland was nog nooit zo dichtbij. Kom kennis maken op locatie.

Het geheel staat op een leuke locatie met een goed uitzicht op het campingveld. In 2017 is dit verblijf nieuw gebouwd. Er is aan de voorzijde een ruim veranda die gericht is op de zon. Het verblijf zelf beschikt over twee, prima bruikbare, slaapkamers en een lichte woonkamer met open keuken die voorzien is van een vaatwasser, combi-magnetron, vier pits gaskookplaat en een ruime koelkast. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Deze ruimte maakt het geheel af. Rondom de woning is volop leefruimte en ook de afstand ten opzichte van andere kampeerverblijven is prima.

Ook op de boerderij is er, voor zowel jong als oud, van alles te beleven. Er is een winkel voor de ijsverkoop, een ‘kinderboerderij, er zijn diverse speeltoestellen en door de campingeigenaren worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Voor een goed sfeerimpressie van de camping verwijzen wij u graag naar de website www.dekoehoorn.nl.

Belangrijke informatie
-Opstalrecht voor ca. 100m2, i.c.m. huurovereenkomst campingeigenaar lopend tot en met 31 december 2026 tegen een vergoeding van € 3.300,- per seizoen. Na genoemde datum zal er per jaar verhuurd worden
-Per seizoen kan men tussen 1 maart en 31 oktober gebruik maken van het geheel
-De Koehoorn kent eigen huisregels met daarin een bepaling omtrent de zondagsrust
-Geen verhuurverplichting, wilt u verhuren? Dan dient u gebruik te maken van de diensten van camping de Koehoorn, zij ontzorgen u volledig.

Mariekerke is een nostalgisch gehucht en een typisch voorbeeld van een gekrompen dorp. Meliskerke met al haar voorzieningen ligt op fietsafstand. In Meliskerke is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Daarnaast is er ook nog een tweetal kerken.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 2017

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 44 m2
Perceeloppervlakte: 62.540 m2
Inhoud: 125 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag