Verkocht
Informatie

Bouwjaar

113 m2

Woonoppervlakte

239 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Doornlaan 33 , Middelburg

Vier slaapkamers, een garage en zonnige tuin. Met deze drie termen is deze woning het beste te omschrijven. Gelegen op een leuke woonlocatie, niet ver van de Middelburgse binnenstad, mogen wij u deze hoekwoning op een perceel van 239m² aanbieden.

Bij binnenkomst is er eerst een riante hal die eventueel dienst kan doen als werk- of hobbyruimte. Deze ruimte biedt toegang tot toilet, woonkamer, keuken en een grote inloopkast met cv-opstelling. De eenvoudige keuken bevindt zich aan de voorzijde en is ruim van opzet. Aan de achterzijde bevindt zich over de volle breedte de lichte woonkamer met toegang tot de zonnige achtertuin.

Op de verdieping zijn er vier ruime slaapkamers van respectievelijk 14, 14, 8 en 8m². In het hart bevindt zich de badkamer welke voorzien is van een douche, toilet en wastafel.

In de achtertuin is er volop middag- en avondzon door ligging op het westen. Aan de voorzijde is er een ruime oprit en de garage is eveneens ruim van opzet en voorzien van een loopdeur, garagedeur en elektra.

De woning is toe aan modernisatie, dus handen uit de mouwen en aan de slag!

IN HET KORT
-Voorzien van kunststof beglazing met dubbel glas
-Oprit voor twee auto’s
-Gelegen in rustige en groene woonomgeving
-In de voortuin is een olietank aanwezig die op 20 oktober 1989 is geleegd en afgevuld met zand
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar:

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 113 m2
Perceeloppervlakte: 239 m2
Inhoud: 380 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag