Verkocht
Informatie

1969

Bouwjaar

70 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Henry Dunantlaan 58 , Middelburg

Dit uiterst comfortabele appartement voorzien van twee slaapkamers heeft een woonoppervlakte van ca. 70 m2 en is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd, daarom voldoet het aan alle denkbare eisen van woongenot. Zo zijn alle kozijnen voorzien van dubbele isolerende beglazing. Het appartement bevindt zich op de 6e verdieping en is voorzien van een mooi en goed gesitueerd balkon. Het complex biedt een parkeerplaats en is voorzien van een lift.

KIJKDAG staat gepland voor woensdag 04 augustus van 12:00 – 17:00 uur – dit op afspraak.

INDELING
U komt binnen via de centrale entree met postvakken waar u de keus heeft zich met de trap of lift naar het appartement te begeven. De entree van het appartement biedt plaats aan de meterkast, garderobe, toegang tot een dichte keukenruimte en een lichte woonkamer. De praktisch ingedeelde keuken is voorzien van gebroken wit kleurige deuren en een midden-grijs gewerkt werkblad. Verder is de keuken voorzien van een keramische kookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en een koelkast. De woonkamer met eetgelegenheid is ruim te noemen en u heeft vanuit hier fantastisch uitzicht over Middelburg. Via de woonkamer heeft u toegang tot het balkon waar met gemak plaats is voor twee stoelen en een tafel. De hal welke is te bereiken via de woonkamer geeft toegang tot een berging, toilet, een mooie badkamer en de master-bedroom van ca.14m2. In de badkamer bevinden zich een inloopdouche, wastafel met meubel en de witgoedaansluiting. De werk- of slaapkamer is te bereiken via de woonkamer.
Kortom een mooi ruim appartement, kom kijken en laat u verassen.

In de kelder van het complex beschikt het appartement over een eigen berging van circa 5 m².

In het kort
– Instap klaar appartement met één master-bedroom en één werk- of slaapkamer
– Goed gesitueerd balkon met mooi uitzicht over Middelburg
– Volledige dubbele beglazing
– Verwarming d.m.v. blokverwarming
– Appartementen complex voorzien van lift

Vereniging van Eigenaars (VvE):
De VvE is actief en in professionele handen. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 340,– per maand. Stookkosten maandelijks voorschot € 60,– per maand.
Hierin zijn onder meer begrepen:
Verzekering van het gebouw, verbruik van water en de glasverzekering, reservering voor onderhoud aan het gebouw, kosten elektra in de algemene ruimtes, schoonmaakkosten algemene ruimtes, onderhoud lift en de bestuurskosten.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd. Er is een goed ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1969

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 190 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin:

Energie:
Isolatie: dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag