Verkocht
Informatie

1969

Bouwjaar

79 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Klein Vlaanderen 61 , Middelburg

U zoekt een appartement aan de rand van het centrum met diverse voorzieningen en supermarkten op enkele loop- of fietsminuten afstand? Dan is dit uw kans!! Het woongedeelte bevind zich op de eerste verdieping welke is te bereiken via een eigen voordeur op de begane grond. De drie ruime slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping en zijn voorzien van dakkapellen wat de woonruimte vergroot en voor voldoende daglichttoetreding zorgt. De aparte stenen berging voorziet in de nodige bergruimte en is gelegen op een aantal meters van de voordeur.

WONEN EN SLAPEN
De eigen voordeur bevindt zich op de begane grond aan de straatkant waar een trapopgang u naar de eerste verdieping brengt. Via de overloop heeft u toegang tot de doorzon woonkamer, dichte keukenruimte, toilet en de badkamer. De lichte woonkamer van ca. 24m2 biedt toegang tot het balkon welke op het zuidoosten is gelegen. De keukenruimte is voorzien van een lichte keukenopstelling met stenen werkblad, tevens is er de CV opstelling gesitueerd en een toegang tot het balkon. Aan de voorzijde van het appartement is een eenvoudig uitgevoerde badkamer met de witgoed opstelling. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken waar zich drie ruime slaapkamers bevinden. Op de overloop is er tevens nog een af te sluiten berging voor de nodige bergruimte. De dakkapellen op de drie slaapkamers zorgen voor de extra woonoppervlakte en daglichttoetreding.
De drie ruime slaapkamers (ca. 14m2, 10m2 en 9m2) op de tweede verdieping zijn allen voorzien van een dakkapel wat extra ruimte en daglichttoetreding genereert.

De stenen berging is te bereiken op een tiental meters vanaf de voordeur en heeft een vloeroppervlakte van ca. 6m2.

LIGGING
Het appartement ligt aan de rand van het centrum waarbij alle voorzieningen binnen loop- en fietsafstand zijn te bereiken. Vanuit de woonkamer is er uitzicht op het groen van het Seisbolwerk waar u heerlijk kunt wandelen met zicht op de Seisvest.

IN HET KORT
– 3 ruime slaapkamers op de tweede verdieping
– Doorzon woonkamer met dichte keukenruimte
– Verwarming als warm water door middel van Nefit Topline combiketel
– Eigen berging ca. 4m2 om de hoek
– Gelegen aan de rand en op loopafstand van het centrum
– Oplevering in onderling overleg maar dit kan spoedig

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd. Er is een goed ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1969

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 79 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 281 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin:

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag