Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Verkocht
Informatie

1825

Bouwjaar

141 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Lange Noordstraat 39 b, Middelburg

Op goede locatie gelegen zeer ruim appartement in residence “Noordstaete” gesitueerd aan de Lange Noordstraat in hartje Middelburg. Wij mogen u dit appartement aanbieden. Het geheel bestaat uit een woning van circa 141m2 met twee slaapkamers, een souterrain onder de gehele woning, een berging, en optioneel een garage aan de achterzijde. Met recht bieden wij u dan ook een zeer compleet geheel aan.

Residence “Noordstaete” is gesitueerd in een rijksmonument uit 1825. Na diverse andere functies is het gebouw in 1996/1997 gesplitst in 6 appartementen. Het appartement wat wij u mogen aanbieden is gesitueerd op de begane grond en is ingericht met oog voor de authenticiteit van het complex.

Het appartement is te bereiken via een imposante gezamenlijke hal met fraaie trappenpartij. Het woon en slaap deel van het appartement zijn gescheiden door een ruime gang. Vanuit deze gang zijn alle ruimtes bereikbaar. De woonkamer is zeer ruim en meet maar liefst 50m2. Fraaie ruitramen, authentieke details zoals een schouwpartij, hoge plafonds en een parketvloer zorgen voor een fraai geheel. Vanuit de woonkamer is er toegang richting de achtertuin. Deze is gezamenlijk maar het deel direct achter het appartement is de privé tuin van de bezitter van dit appartement. Op dit zonneterras is het heerlijk vertoeven met een hoge mate van privacy. De keuken is luxe en voorzien van een koelkast, vrieskast, vaatwasser, oven, inductie kookplaat, close-in boiler en een quooker.

De grootste slaapkamer meet maar liefst 25m2 en biedt toegang richting de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet, en bidet. Aansluitend bevind zich de tweede slaapkamer die prima dienst kan doen als werk of logeerkamer. Voorts is er op de begane grond nog een toilet, provisieruimte en een opstelruimte voor de cv ketel.

Middels een trap is vanuit de gang het souterrain bereikbaar. Deze doet momenteel dienst als opbergruimte en heeft geen directe functie. Dit souterrain is qua oppervlakte bijna even groot als het appartement en een deel van de ruimte is na wat aanpassingen prima te gebruiken als hobbyruimte, slaapkamer of wijnkelder. Aan u de keus.

Aan de achterzijde van het complex bevind zich de gezamenlijk tuin waarvan een deel in gebruik is bij het te verkopen appartement. Tevens is hier de berging gesitueerd en daarachter bevind zich de parkeerplaats.
Algemeen:
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een jonge Nefit HR ketel;
-Grotendeels voorzien van voorzetramen;
-Optioneel is er aan de achterzijde een garage aan te kopen;
-Oplevering in onderling overleg.

Middelburg is met ruim 40.000,inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd. Er is een goed ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1825

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 141 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 700 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: zonneterras

Energie:
Isolatie: voorzetramen

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag