Verkocht
Informatie

1960

Bouwjaar

66 m2

Woonoppervlakte

125 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Leeuwerikstraat 12 , Middelburg

Kom binnenkijken bij deze woning op een leuke en goede woonlocatie in Middelburg. Het geheel is voorzien van drie slaapkamers, een achtertuin met stenen berging en vrije achterom. Daarnaast is de woning, door veel lichtinval, lekker licht.

WONEN
De doorzonwoonkamer is voorzien van een schouwpartij en een inbouwkast. Ramen aan voor en achterzijde zorgen voor volop daglichttoetreding. De dichte keuken (deze is eventueel open te breken) is verzorgd en voorzien van een gaskookplaat en een handig werkblad. Tevens is vanuit de keuken de achtertuin bereikbaar. Verder is er op de begane grond nog een toilet en handige trapkast.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde biedt tevens toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een douche en wastafel. Aan de achterzijde bevinden zich de andere twee slaapkamers, waarvan de grootste is uitgevoerd met een wastafel. Tevens zijn er op twee slaapkamers handige inbouwkasten. Via een vlizo trap is de bergzolder met cv-opstelling bereikbaar.

TUIN
In de tuin is er een stenen berging voorzien elektra. Verder is zowel de voor- als achtertuin voorzien van bestrating, borders en groen. De achtertuin is ontsloten door middel van een vrije achterom.

GOED OM TE WETEN
-Jonge cv ketel uit 2021.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd. Er is een goed ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1960

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 66 m2
Perceeloppervlakte: 125 m2
Inhoud: 275 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag