Verkocht
Informatie

1999

Bouwjaar

93 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Nieuwerkerckeplein 37 , Middelburg

Appartement op de eerste verdieping van het appartementencomplex ‘Breeweg’ te Middelburg. Het appartement is gelegen op de hoek van het gebouw aan de zijde van de Kruisweg. Aan deze zijde liggen de grootste appartementen van het complex. Het geheel is gelegen op een leuke locatie aan de rand van Middelburg. Voorzieningen bevinden zich op korte afstand, daarnaast staat u binnen een paar stappen buiten de stad in de prachtige natuur rondom Middelburg. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een ruime keuken, een eetkamer, een loggia op het westen en een eigen berging. Het appartement is rolstoel toegankelijk.

HET APPARTEMENT
Keuken en de aansluitende eetkamer zijn gezamenlijk circa 18m² groot waardoor de keuken ook wel een woonkeuken genoemd kan worden. De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer is er een goed uitzicht op de omgeving. Door ligging op de hoek van het gebouw heeft dit appartement zijramen die voor een fijne sfeer zorgen. Vanuit de woonkamer is ook de loggia te bereiken.

Een centrale hal zorgt voor toegang naar alle ruimtes. Naast genoemde ruimtes zijn er twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De hoofdslaapkamer met een deur naar de loggia is met zo een 15m² aan woonoppervlakte ruim te noemen. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich de badkamer. Deze is eveneens ruim van opzet en voorzien van een douche, toilet en wastafel. De tweede slaapkamer kan dienst doen als logeerkamer of juist als hobby- dan wel werkruimte.

Verder is er een separate toiletruimte en een inpandige berging. Deze ruimte is voorzien van de witgoedaansluitingen en de cv-opstelling. Daarnaast is dit een hele handige bergruimte.

De loggia is gericht op het westen en hiermee een heerlijke plaats om buiten te zitten. Door de ligging zit u hier snel uit de wind en door de constructie niet snel in de zon, in onze ogen een ideale combinatie met het geheel.

COMPLEX
Het complex is voorzien van een leuke binnentuin. De (fietsen)berging bevindt zich in een bijgebouw. Het appartement is zowel via de hoofdingang aan de voorzijde als via de achterzijde bereikbaar. Parkeren kan in de directe omgeving van het complex.

IN HET KORT
-Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt momenteel € 110,97. Hiervan worden onder meer de opstalverzekering, onderhoudskosten, schoonmaak, groenvoorzieningen en dergelijke betaald
-C.v. ketel van nog maar 2 jaar oud
-Zonwering aan de straatzijde
-Energielabel A!
-Oplevering in onderling overleg, maar dit kan snel.

Kortom een mooi appartement op goede woonlocatie.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis.
Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1999

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 93 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 270 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 5 m2
Tuin:

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Energielabel: A

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag