Verkocht
Informatie

1955

Bouwjaar

78 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Segeersstraat 36 , Middelburg

Wonen in het centrum van Middelburg? Hier kan het. Vanaf deze locatie zijn alle voorzieningen aan te lopen. De auto kan de deur uit. Het leuke is ook dat je de reuring van de stad meekrijgt maar je jezelf in het appartement op een rustige plek kunt terugtrekken. Wat ons betreft het beste van twee werelden. Het geheel is gelegen op de eerste verdieping van een appartemetencomplex met ingang aan de Segeersstraat.

Oké het appartement is niet helemaal anno 2023 maar dat is, zeker voor iemand met twee rechterhanden, te realiseren. Met drie slaapkamers, balkon, keuken, woonkamer en de nodige bergruimte is het appartement wel compleet te noemen.

Via de keuken kom je binnen, dit is een prima ruimte voor een ruim keukenblok. Vanuit de keuken is de badkamer met douche en wastafel te bereiken. Een centrale hal biedt vervolgens toegang tot alle ruimtes. De woonkamer is zo een 24m² groot en voorzien van een moederhaard. De aangrenzende slaapkamer is eventueel bij de woonruimte te betrekken. Vanuit deze slaapkamer, met handige inbouwkast, is er toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Aan de achterzijde zijn er nog eens twee slaapkamers. Een toilet en ruime bergruimte maken het geheel compleet. Op de begane grond is er tevens een zelfstandige stenen berging aanwezig.

ALGEMEEN
-Verwarming door middel van een moederhaard, warm water door middel van een boiler.
-Bijdrage VvE € 225,37 per maand.
-Beschermd stadsgezicht volgens Monumentenwet 1988.
-Eigen berging op de begane grond.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan desgewenst snel.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goed ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1955

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 78 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 235 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 3 m2
Tuin:

Energie:
Isolatie: geen isolatie
Energielabel: F

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag