Verkocht
Informatie

1910

Bouwjaar

115 m2

Woonoppervlakte

221 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Buteuxstraat 29 , Oost-Souburg

Uniek woonhuis met ruime garage, vier slaapkamers, zonnige tuin met veel privacy en een riante badkamer. Dit is echt een woning die u, voor een juiste beoordeling, gezien moet hebben. Kom kijken en wij vertellen u graag alles over deze woning.

WONEN EN MEER
De woonkamer kent een speelse indeling en is door de aanwezigheid van diverse raampartijen licht te noemen. Keuken en woonkamer vormen samen één ruimte. De keuken is voorzien van een bar, oven, gaskookplaat en magnetron. Verder is er een praktische bijkeuken met wasmachineaansluiting en een separate toiletruimte.

Pluspunt van deze woning is de inpandige garage. Deze is voorzien van een dubbele deur, elektra en verwarming. Tevens is via een vlizo trap waarmee de handige bergzolder boven de garage bereikbaar is. De garage is een ideale werk- of hobbyruimte.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er vier, twee grotere en twee wat kleinere, slaapkamers aanwezig. Dakkapellen zorgen voor voldoende stahoogte. Bijzonder is de ruim opgezette badkamer. Deze is bereikbaar door één van de slaapkamers en bevindt zich boven de garage. De badkamer is voorzien van een toilet, bad, douche en wastafel.

TUIN
De achtertuin is ruim bemeten en grenst aan een garageplein. Mede hierdoor is er een hoge mate van privacy. Momenteel is de tuin ingedeeld door middel van terrassen, groen, borders en een tuinhuis. Middels een poort is er een ontsluiting richting de openbare weg.

ALGEMEEN
-Goed onderhouden woning, op punten toe aan modernisatie
-Rolluiken
-Fraaie voorgevel
-Sfeervolle gashaard in de woonkamer
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Oost-Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: eindwoning
Bouwjaar: 1910

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 115 m2
Perceeloppervlakte: 221 m2
Inhoud: 475 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: inpandig
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag