Verkocht
Informatie

1974

Bouwjaar

83 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Wilgenstraat 116 , Oost-Souburg

Verzorgd drie kamer appartement op een fijne en groene woonlocatie in Residentie Wilgenhof te Oost-Souburg. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en heeft een balkon op het zuidoosten. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
Via de centrale entree is het appartement zowel via de lift als via de trap te bereiken. Vanuit de centrale hal achter de voordeur zijn alle ruimtes bereikbaar.

De woonkamer kent een hoge mate van daglichttoetreding. In zijn totaliteit is de woonkamer zo een 29m² groot. De woonkamer is momenteel opgedeeld in een zithoek en een gedeelte waarin de eettafel staat opgesteld. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Dit balkon geeft een leuk zicht op de omgeving en het is voorzien kunstgras.

De keuken is modern en voorzien van een koelkast, magnetron, vaatwasser, oven en inductie kookplaat. Aansluitend aan de keuken is er een bijkeuken met een handige, vanuit de keuken te openen, apothekerskast. In de bijkeuken bevindt zich de wasmachine aansluiting en tevens is dit een ideale bergruimte.

SLAPEN
De twee slaapkamers zijn ruim van opzet. Met name de hoofdslaapkamer van zo een 13m² is ruim bemeten. In de riante badkamer is momenteel ruimte voor een ligbad, douche en ruime wastafel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte tegenover de badkamer. De tweede slaapkamer kan prima dienst doen als werkruimte of logeerkamer.

Op de begane grond is er een ruime berging aanwezig. Parkeren kan op het terrein rondom het complex. Het geheel is strak afgewerkt en op een nette wijze bewoond.

ALGEMEEN
-In de VvE bijdrage is een voorschot opgenomen voor het gasverbruik inzake de blokverwarming en warm water.
-Voorzien van kunststof kozijnen.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Oost-Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1974

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 83 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 265 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 8 m2
Tuin:

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: A

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag