Verkocht
Informatie

Bouwjaar

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Slaapkamers

Beukenlaan 20 ., Oostkapelle

Unieke locatie met plaats voor een unieke woning. Zowel geschikt voor permanente als eigen recreatieve bewoning. Dergelijke kavels komen zeer zelden vrij!

Dichterbij de zee wonen kan bijna niet, op steenworp afstand van het strand, zee, duinen, de fraaie manteling van Walcheren en overige natuur. Wij bieden u dit bouwkavel aan. Het gehele kavel meet 960m² aan eigen grond en is gelegen aan de fraaie Beukenlaan te middenin van een bosrijke woonomgeving.

Aan u de vrijheid wat u hier gaat ontwikkelen.

SPECIFICATIES MOGELIJKE BEBWOUWING

HOOFDGEBOUW
• De breedte van een bouwperceel bedraagt minimaal 20 meter;
• De breedte van een hoofdgebouw bedraagt minimaal 6,5 meter en maximaal 50% van de bouwperceelsbreedte;
• Hoofdgebouwen worden gebouwd in het bouwvlak
• De afstand van een hoofdgebouw tot de zijdelingse en achterste perceelsgrens bedraagt minimaal 5 meter;
• De totale oppervlakte van gebouwen, aan – en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen bedraagt ten hoogste het aangegeven maximum bebouwingspercentage van 50% het bouwvlak;
• De maximum goothoogte bedraagt 6 meter;
• De bouwhoogte van hoofdgebouwen bedraagt ten hoogste 5 m meer dan de maximaal toelaatbare goothoogte van hoofdgebouwen;
• Ter plaatse van de aanduiding ‘erf’ mogen uitsluitend bijgebouwen worden opgericht, met dien verstande dat de bebouwde oppervlakte van het ‘erf’ en het bouwvlak tezamen niet meer dan 50% van het bouwvlak bedraagt.
• Hoofdgebouwen met de daarbij behorende aan- of uitbouwen worden niet gebouwd tegen hoofdgebouwen met de daarbij behorende aan- of uitbouwen op de aangrenzende bouwpercelen

AAN- EN UITBOUW EN BIJGEBOUWEN
• De goothoogte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen bedraagt ten hoogste 3 m;
• De bouwhoogte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen bedraagt ten hoogste 7 m.
• Binnen het bestemmingsplan bestaan er mogelijkheden om een aan- en uitbouw of bijgebouw te gebruiken als recreatief nachtverblijf of voor mantelzorg.

Het kavel ligt in prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. Oostkapelle is een familie plaats bij uitstek met brede stranden, duinen en een prachtige natuurgebieden, zoals De Manteling van Walcheren en het Duin- en Waterwingebied Oranjezon. Natuurlijk kun je jezelf vermaken op het strand tijdens het zonnebaden door het nemen van een duik maar als je wat actiever bent, kun je hier je energie kwijt door te gaan paardrijden ,surfen of vliegeren. Verder biedt het dorp een hoop aan activiteiten en voorzieningen.

Interesse? Onze makelaar Wilco Wisse helpt u graag verder.

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis:
Bouwjaar:

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin:

Energie:

Garage
Soort garage:
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag