Verkocht
Informatie

1962

Bouwjaar

43 m2

Woonoppervlakte

234 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Burgvliet 73 , Oostkapelle

Op zoek naar een eigen plek aan de Zeeuwse kust? Gelegen op korte afstand van het strand, de duinen en natuur bieden wij u deze vrijstaande recreatiewoning aan. Volledig gelijkvloers en voorzien van drie slaapkamers, zonnige tuin en een eigen parkeerplaats. Kom binnenkijken en laat u verrassen door deze praktische en eveneens goed verhuurbare recreatiewoning.

Aan de voorzijde is er een handige parkeerplaats voor uw auto. Via de zijgevel stapt u binnen in de hal. Vanuit de hal is er toegang tot de nette badkamer. Deze is voorzien een toilet, wastafel en douche. Woonkamer en keuken vormen samen een grote ruimte. Het praktische keukenblok is onder andere voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en oven. De woonkamer beschikt over een brede pui waardoor er veel daglichttoetreding is. In het midden van de pui zitten twee openslaande tuindeuren richting het terras.

Aangrenzend aan de woonkamer en keuken zijn er drie slaapkamers. Momenteel is het geheel ingericht voor vijf personen. De woning is netjes afgewerkt en zonder aanpassingen te betrekken.
De tuin is voorzien van een ruim zonneterras en een gedeelte kunstgras. De hoofdtuin is gesitueerd op het zuidwesten. In de zon zitten is dan ook geen probleem. Achterin de tuin staat een houten berging. Ideaal voor de opslag van fietsen en tuinspullen.

ALGEMEEN
-De woning is gelegen op erfpachtgrond, de jaarlijkse canon bedraagt momenteel € 3.439,72.
-De huidige canon loopt tot 1-01-2041.
-De inventaris blijft deels achter, overname van de gehele inventaris is bespreekbaar.
-Oplevering in onderling overleg.

Oostkapelle is een familie badplaats bij uitstek met brede stranden, duinen en een prachtige natuurgebieden, zoals “De Manteling” en het Duin- en Waterwingebied Oranjezon. Natuurlijk kun je jezelf vermaken op het strand tijdens het zonnebaden door het nemen van een duik maar als je wat actiever bent, kun je hier je energie kwijt door te gaan paardrijden ,surfen of vliegeren. Verder biedt het dorp een hoop aan activiteiten en markten voor voldoende vertier tijdens de vakantie periodes.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1962

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 43 m2
Perceeloppervlakte: 234 m2
Inhoud: 140 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag