Verkocht
Informatie

1935

Bouwjaar

148 m2

Woonoppervlakte

1.043 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Noordweg 85 , Serooskerke

Vrijstaand wonen op een kavel van meer dan 1.000m²? Het kan hier aan de karakteristieke Noordweg in Serooskerke. Deze woning beschikt over vier slaapkamers, een ruime woonkamer, extra kamer op de begane grond, een zeer ruime, aangebouwde schuur en ook nog eens een dubbele garage. Aan ruimte dus geen gebrek.

De woning is gesitueerd aan de zuidoostkant van het kavel. Het gehele kavel meet 1.043m² en is ten opzicht van omliggende woningen zeer ruim bemeten. De woning is een echte jaren ’30 woning met een uitbouw van later datum. De uitgebouwde woonkamer meet meer dan 40m², tevens is er een extra kamer die dienst kan doen als eetkamer, kantoor, slaapkamer, of welke functie u zelf nodig acht. Achterin bevindt zich de ruime keuken met aansluitende de bijkeuken. In de bijkeuken is een extra douche en wasmachineaansluiting.

Op de verdieping bevinden zich vier prima bruikbare slaapkamers en een ruime badkamer. Ook hier is er volop bergruimte aanwezig. De badkamer is voorzien van een toilet, bad en wastafel. Door een uitbouw aan de achterzijde is er ook op de verdieping veel extra leefruimte gecreëerd.

De stijl van de jaren ’30 is onder andere terug te vinden in paneeldeuren en de gebroken kap. Aan de achterzijde bevindt zich een zeer ruime aangebouwde schuur van ca. 38m². Tevens bevindt zich op het perceel nog een dubbele garage. De tuin is rondom de woning gelegen en kent volop privacy.

In het kort
-Handen uit de mouwen zodat u hier uw droomwoning kunt realiseren
-Ideaal voor iemand die op zoek is naar opslag- en of werkruimte voor werk of hobby
-13 zonnepanelen aan de voorzijde
-De uitbouw is geïsoleerd
-Verwarming door middel van een CV ketel, warmwater door middel van een boiler
-Oplevering in onderling overleg, dit kan indien gewenst op korte termijn.

Interesse? Vraag direct onze complete brochure op voor meer informatie, tevens verzorgen wij graag een bezichtiging op locatie.

Serooskerke is gesitueerd in het centrum van Walcheren en heeft diverse voorzieningen zoals een grote bouwmarkt, supermarkt en een basisschool. Daarnaast staat u vanaf deze locatie zo midden in de natuur of op het strand. De kust van Vrouwenpolder of Oostkapelle is binnen 10 minuten bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de natuur en het prachtige stadje Veere.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1935

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 148 m2
Perceeloppervlakte: 1.043 m2
Inhoud: 630 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag