Verkocht
Informatie

1970

Bouwjaar

79 m2

Woonoppervlakte

261 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Valeriusstraat 41 , Veere

Dit is hét huis voor iemand die op zoek is naar een niet standaard woning. De woning is geschakeld met andere woningen maar beschikt wel over een fraaie garage met verdieping en een diepe achtertuin. Daarnaast is het goed om te weten dat de woning goed is onderhouden maar niet echt anno 2022 is. In onze ogen echt een project voor een handige klusser. Juist die handige klusser waardeert ook de aanwezigheid van de garage dus volgens ons is dit het beste van twee werelden.

De woonkamer meet circa 24m² en is, door de aanwezigheid van diverse raampartijen, lekker licht. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. In de hal is er een toilet en trapkast.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Twee van de drie kamers zijn ruim bemeten. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Op de overloop is er een vlizo trap naar de handige bergzolder.

Pluspunt bij deze woning is de zeer riante garage. Inclusief verdieping meet deze ruimte zo een 50m²! De garage is voorzien van elektra, een elektrische garagedeur en een geïsoleerde kap. Een ideale klusruimte. Of wellicht een mogelijkheid tot het creëren van extra woonruimte of een gastenverblijf.

De achtertuin is diep en voorzien van een kippenhok. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een brede strook openbaar groen met een speeltuintje. Hierdoor is er een ruime buffer ten opzichte van andere bebouwing waardoor er ook een hoge mate van privacy aanwezig is.

IN HET KORT
-Momenteel is er geen warmwatervoorziening en ook geen centrale verwarming.
-Grotendeels voorzien van dubbelglas.
-Het buitenschilderwerk en onderhoud verkeerd in goede staat.
-Energielabel vermoedelijk F. Begin maart volgt het label.
-Oplevering in onderling overleg.

Veere is een authentiek stadje met een hoge monumentale waarde. Veere kent zeer veel bijzonderheden met onder meer de haven, de grote kerk als centraal middelpunt en het mooie stadhuis. Middelburg is gesitueerd op circa 10 minuten. Daarnaast ligt het Veerse Meer aan uw voeten. Hier is het heerlijk watersporten en recreëren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: geschakelde woning
Bouwjaar: 1970

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 79 m2
Perceeloppervlakte: 261 m2
Inhoud: 419 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: G

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag