Verkocht
Informatie

1978

Bouwjaar

98 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Bossenburg 109 , Vlissingen

Dit uiterst ruime drie slaapkamer appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 98 m2 heeft over de gehele breedte van het appartement een ruim balkon van ca. 18² met fantastisch zicht over het achtergelegen watergang en weiland. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het complex en is te bereiken via een nette ruime centrale entree. Het appartement beschikt over een inpandig berging met elektra en verlichting waar u gemakkelijk uw fiets(en) in kan parkeren.

INDELING
U komt binnen via de hal met toegang tot de kleinste slaapkamer, toilet, badkamer en toegang tot de woongedeelte. De badkamer is eenvoudig ingericht en biedt plaats aan een doucheruimte, wastafel en de witgoedaansluiting. De woonkamer is met zijn ca. 36m² ruim en geeft toegang tot de twee andere slaapkamers waarvan de aan het balkon gelegen slaapkamer goed als werkkamer gebruikt kan worden. De keukenruimte is praktisch ingedeeld en is direct toegankelijk vanuit de woonkamer.
Het fantastische balkon is te betreden via een deur in de woonkamer en de slaap-/werkkamer. Deze is op het oosten gelegen en geeft een mooi uitzicht over de achtergelegen watergang en het weiland.

GOED OM TE WETEN
– Drie slaapkamers en ruime woonkamer
– Ruime op het oosten gelegen balkon van ca 18m²
– Centrale entree met brievenbus en intercom
– Fantastisch uitzicht op de achtergelegen weilanden
– Oplevering in onderling overleg

Vereniging van Eigenaars (VvE):
De VvE is actief en in professionele handen. De bijdrage aan de VVE bedraagt € 228,- per maand. Het voorschot op blokverwarming, (warm)water en gas is € 108,-. Elektriciteit is volgens een eigen meter.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1978

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 98 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 310 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin:

Energie:
Isolatie: dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag