Verkocht
Informatie

1950

Bouwjaar

25 m2

Woonoppervlakte

40 m2

Perceeloppervlakte

1

Slaapkamers

Galgewei 19 , Vlissingen

Recreëren aan de voet van de duinen? Wakker worden door het ruisen van de zee? Hier kan het allemaal. Grenzend aan de duinen, en de zee staat deze recreatiewoning. Vanaf deze locatie staat u zo op het strand of midden in de natuur. Daarnaast is de boulevard van Vlissingen op korte afstand gelegen.

U kunt er als nieuwe eigenaar voor kiezen de woning te verhuren als vakantiewoning, maar dit is absoluut geen verplichting. U bent daarin vrij. Uiteraard is een combinatie van eigen gebruik en verhuur ook mogelijk.

Het geheel is ondanks zijn beperkte afmetingen zeer goed ingedeeld waardoor deze u zal verrassen. De woonkamer is door de hoeveelheid zonlichttoetreding een mooie ruimte, tevens is er vanuit de woonkamer een leuk zicht op de omgeving. Het keukenblok is voorzien van gaskookplaat, magnetron en afzuigkap. Achterin bevindt zich de slaapkamer met badkamer welke voorzien is van een douche en toilet.

De woning is altijd goed bijgehouden maar wij kunnen ons voorstellen dat u ervoor kiest om op deze locatie een nieuwe woning te bouwen. U bent dan verzekerd van een zeer goede locatie die aan de achterzijde grenst aan het duingebied! Mede hierdoor is er, zeker ten opzichte van andere woning op Galgewei, een hoge mate van privacy.

Kortom een woning op een toplocatie.

IN HET KORT
-Het geheel wordt aangeboden inclusief de inventaris.
-Galgewei is autovrij, parkeren kan op een eigen plaats bij de ingang van het terrein.
-Erfpachtcanon is eeuwigdurend, deze bedraagt momenteel € 831,67 per jaar. De opbrengst is bedoeld voor het groen en parkonderhoud. De grond is eigendom van de Stichting Vebenabos.
– Bij verkoop wordt het perceel opnieuw ingemeten door Stichting Vebenabos. De kosten, ca. € 250,- komen voor rekening van de koper.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

Galgewei is een kleinschalig recreatieparkje met woningen op erfpachtgrond. Door ligging en situering van de woningen heeft het geheel de uitstraling van een kampeerterrein. De sfeer is hier eigenlijk altijd goed en u waant zicht echt in een andere wereld. Rust, ruimte en toch alle voorzieningen op korte afstand. Dat is wat Galgewei kenmerkt.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1950

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 25 m2
Perceeloppervlakte: 40 m2
Inhoud: 75 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: geen isolatie

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag