Verkocht
Informatie

1980

Bouwjaar

166 m2

Woonoppervlakte

1.321 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Gerbrandystraat 182 , Vlissingen

Uniek object aan de rand van Vlissingen, op korte afstand van voorzieningen en ook nabij uitvalswegen. Een ideale stek voor een zzp’er die opslagruimte zoekt. Ook paardenliefhebbers willen wij attenderen op dit object, met manege Scheldestad als buurman, zit u hier goed.

Ruimtezoekers zijn hier aan het juiste adres. Naast een woning met een woonoppervlakte van maar liefst 166m² staan er op het perceel een tweetal ruime schuren met in totaal een oppervlakte van bijna 240m². Kom kijken om een goed beeld te vormen van dit complete object.

De woning uit 1980 is gesitueerd aan de voorzijde. Deze is zeer ruim bemeten. Alleen de woonkamer meet al zo een 44m². De woonkamer is voorzien van een riante haardpartij, diverse raampartijen en een decoratief balkenplafond.

Zoals bij een dergelijke woning hoort is er ook een echte woonkeuken. Deze is voorzien van onder andere een gaskookplaat, oven en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de praktische en eveneens ruime bijkeuken, welke voorzien is van witgoedaansluitingen en de cv-opstelling. Een riante hal met trapopgang naar de eerste verdieping en een toilet maken de begane grond compleet.

Op de eerste verdieping zijn er vier ruim bemeten slaapkamers met een vloeroppervlakte van circa tweemaal 17m² en tweemaal 15m². In het hart van de verdieping is er een ruime badkamer. Via vlizo trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze doet dienst als bergzolder.

Achter de woning bevinden zich twee ruime opstallen. De voorste betreft een schuur/loods opgetrokken in een staalconstructie. De achterste is opgetrokken met betonnen palen, prefab betonnen gevelelementen en voorzien van een houten kapconstructie. Beide beschikken over elektra en brede schuifdeuren. Tevens is de voorste loods voorzien van een wateraansluiting.

Parkeren voor meerdere auto’s kan vrij eenvoudig naast de woning. De voor- en achtertuin doen momenteel dienst als sier- dan wel moestuin. Aan de achterzijde van de woning is er een breed terras. Tevens lukt het op dit perceel altijd wel om ergens in de zon te zitten.

GOED OM TE WETEN
-Er is krachtstroom aanwezig.
-De ruimtes rondom de schuren zijn verhard.
-Schuren zijn deels voorzien van prefab, betonnen gevelelementen en deels van stalen damwandprofielen. De daken bestaan uit een golfplaten dakbedekking
-Er zijn diverse overkappingen die dienst doen als opslagruimte.
-Oplevering in onderling overleg.

Kortom laat u verrassen tijdens de bezichtiging en ervaar de mogelijkheden.

Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1980

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 166 m2
Perceeloppervlakte: 1.321 m2
Inhoud: 634 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag