Verkocht
Informatie

1979

Bouwjaar

98 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Kenau Hasselaarstraat 453 , Vlissingen

Ruim appartement aan de Kenau Hasselaarstraat. Verre van alledaags en zeer verrassend. Voor iemand die van verrassende objecten houdt is dit echt een uitgelezen kans. Het geheel beschikt over drie (slaap)kamers een ruime woonkamer, badkamer en een separaat toilet. Daarnaast is er op de begane grond een garage van ca. 22m².

Vanuit de woonkamer is er uitzicht richting Vlissingen. Tevens bevindt zich hier het balkon. Keuken en woonkamer vormen samen één grote ruimte. Ook de hoofdslaapkamer heeft zicht richting Vlissingen. Deze is met zo een 19m² aan vloeroppervlakte ruim bemeten. De badkamer is voorzien van een douche, bidet en wastafel. Naast de badkamer is er een separaat toilet.

Een ruime tussenruimte is voorzien van de wasmachineaansluiting en cv-opstelling. Vanuit deze ruimte zijn ook de twee andere (slaap)kamers te bereiken. Deze ruimtes zijn ruim van opzet maar missen daglichttoetreding.

De garage bevindt zich direct naast de ingang van het complex. Deze is voorzien van een elektrische toegangsdeur. Deze is met zijn 22m² zeer ruim bemeten.

Algemeen
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.
-VvE bijdrage € 198,81 per maand.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.
Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1979

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 98 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 325 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin:

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag