Verkocht
Informatie

1910

Bouwjaar

138 m2

Woonoppervlakte

92 m2

Perceeloppervlakte

1

Slaapkamers

Molenstraat 75 + A + B, Vlissingen

Namens onze opdrachtgever bieden wij dit beleggingspand aan. Het geheel bestaat uit drie (verhuurde) appartementen van ca. 43m² t/m 51m². Het gehele object wordt in één geheel te koop aan geboden.

Ligging:
Gelegen op een gunstige, centrale maar toch rustige locatie in het centrum van Vlissingen. Nabij voorzieningen zoals winkels en boulevard.

Kenmerken:
– 3 verhuurde appartementen
– Per eind september 2020 komen de appartementen vrij
– Het appartement op de begane grond beschikt over een afgesloten tuin op het zuidwesten
– Aangezien de appartementen gemeubileerd en inclusief inventaris worden verhuurd worden deze zaken meeverkocht.
– Mechanische ventilatie in de natte ruimten en iedere keuken is voorzien van een moderne keramische kookplaat
– In 1989 is het oorspronkelijke woonhuis gesplitst in drie zelfstandige appartementen met elke een eigen badkamer, toilet en keuken. Alleen de hal is gezamenlijk. Van de verbouwing zijn bouwtekeningen, technische details en begrotingen aanwezig. Uiteraard is de verbouwing uitgevoerd conform de toen geldende bouwbesluit normen.

Molenstraat 75 – woonoppervlakte ca. 51m², huidige bruto huur € 930,- per maand.
Appartement begane grond: entree, woonruimte met aan de voorzijde een keukenblok. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. De voormalige bijkeuken is momenteel in gebruik als slaapkamer. Verder is er een nette badkamer met douche en een separaat toilet

Molenstraat 75 a -woonoppervlakte ca. 43m², huidige bruto huur € 920,- per maand.
Appartement eerste verdieping: entree, woonruimte met aan de voorzijde een keukenblok en een portaal, badkamer met douche en separaat toilet. De woon- en slaapkamer zijn gecombineerd. Op de overloop is er nog een handige bergkast met wasmachineaansluiting en boiler opstelling ten behoeve van de drie appartementen.

Molenstraat 75 b – woonoppervlakte ca. 44m², huidige bruto huur € 900,- per maand.
Appartement tweede verdieping: entree, woonruimte met aan twee zijden een keukenblok. De woon- en slaapkamer zijn gecombineerd. Verder is er een nette badkamer met douche en een separaat toilet. Op de overloop is er nog een handige bergkast met wasmachineaansluiting en cv opstelling ten behoeve van de drie appartementen.

Huurgegevens:
De totale actuele huur van de thans verhuurde registergoederen bedraagt tot einde september 2020 € 24.184,-. In deze huren zitten ook de vergoedingen voor het gebruik van de inventaris, schoonmaak, internetabonnementen en gas, water en elektra.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.
Milieu/ondergrondse tank(s)/asbest:
Van de objecten is milieu informatie uit Nazca en bodemloket beschikbaar.

Asbest:
In de registergoederen kan asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Er is geen asbestrapportage aanwezig.

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (2%) verschuldigd.

Verhuurdersheffing:
Verhuurders die meer dan 50 huurwoningen bezitten, betalen een heffing over de WOZ-waarde van de huurwoningen. Het gaat hierbij om huurwoningen waarvan de huur niet hoger is dan € 720,42 per maand (prijspeil 2019). In 2019 is de verhuurderheffing 0,561%.

Staat van oplevering:
Het gehele object wordt te zijner tijd in de staat waarop het zich dan bevindt (as is where is) geleverd.

As is where is:
De verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van de registergoederen. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de leveringsakte voor alle aanspraken ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat. Koper heeft op aanvraag alle relevante informatie ontvangen, daarvan kennis kunnen nemen en verklaart daarmee volledig in te kunnen stemmen. Alle gevolgen voortvloeiende uit deze informatie komen geheel voor rekening en risico van koper en koper kan verkoper nimmer daarop aanspreken.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de registergoederen te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1910

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 138 m2
Perceeloppervlakte: 92 m2
Inhoud: 525 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag