Verkocht
Informatie

1976

Bouwjaar

82 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Paul Krugerstraat 20 554, Vlissingen

Ruim drie kamer appartement op een leuke locatie in Vlissingen. Vanaf deze locatie zijn de binnenstad maar ook de boulevard binnen handbereik. Doordat er zowel aan de voor- als achterzijde een loggia/balkon aanwezig is, kunt u hier als het ware meedraaien met de zon zodat er altijd wel een lekker buitenplekje is.

WONEN

Het geheel is gelegen op de vierde, en daarmee de hoogste, verdieping van de Raadshuisflat. Deze verdieping is via een lift te bereiken. De naam van het complex verklapt het al. Vanuit de woonkamer en loggia is er zicht op het Vlissingse stadhuis. De woonkamer is ruim bemeten en biedt toegang de loggia. De keuken is eenvoudig en voorzien van cv-opstelling.

SLAPEN

Zowel aan de voor- als achterzijde is er een slaapkamer. Deze zijn beiden ruim bemeten en zo een 11 en 12m² groot. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een zonnig balkon op het zuidoosten. Tussen de slaapkamers is er een badkamer en toiletruimte gesitueerd. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en witgoedaansluiting. Het toilet betreft een separate ruimte.

Op de begane grond van het complex bevinden zicht de bergingen. Parkeren kan (met een vergunning) in de nabije omgeving.

ALGEMEEN

-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.
-Deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

OMGEVING

Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.
Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: appartement
Bouwjaar: 1976

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 82 m2
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 280 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 7 m2
Tuin:

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: E

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag