Verkocht
Informatie

1989

Bouwjaar

100 m2

Woonoppervlakte

368 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Dingmanshoofd 4 , Vrouwenpolder

Riante, vrijstaande recreatiewoning op een mooie locatie in Vrouwenpolder. Duinen, natuur, zee en strand zijn hier de natuurlijke buren. Binnen een paar minuten lopen staat u vanaf deze locatie middenin het duinlandschap! De woning is gelegen op het recreatiepark Breezand II en is goed onderhouden. Breezand II grenst niet alleen aan de duinen en het strand maar ook aan het natuurgebied Oranjezon en het Veerse Meer is gesitueerd op zeer korte afstand. Een ideale plek met tal van mogelijkheden.

De woonkamer is tuingericht en ruim bemeten. Een haardpartij zorgt voor de juiste sfeer. Vanuit de woonkamer is er een schuifpui naar de tuin. Woonkamer en keuken vormen een grote ruimte. De keuken is op leeftijd maar wel van goede kwaliteit. Op de begane grond is er verder een ruime slaapkamer en een badkamer aanwezig. Deze badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Tevens is er een separaat toilet.

Normaal gesproken zijn er op de verdieping, bij dit type woning, twee slaapkamers. De huidige eigenaar heeft er echter voor gekozen om het voormalige buitenterras te voorzien van een dak waardoor er twee extra ruimtes ontstaan zijn. In de basis zijn deze ruimtes gevormd, ze dienen echter wel afgewerkt te worden. Op deze manier zouden er een extra slaapkamer en een extra badkamer gerealiseerd kunnen worden. De oorspronkelijke slaapkamers zijn overigens ruim van opzet en prima geschikt voor twee personen per slaapkamer. Momenteel is er dan ook ruimte voor zes personen.

De tuin is rondom de woning gelegen. Door de ligging is er altijd wel een plaatsje om in, of juist uit, de zon te zitten. De tuin is voorzien van gras, hagen en terras. Pluspunt is de, naast de standaard berging, aangebouwde, extra berging van circa 13m². Tevens is er op het eigen terrein plaats voor twee auto’s.

Kortom eeEen ideale plek om van Zeeland te genietenn ideale stek om van Zeeland te genieten. Tevens is het object prima te verhuren.

ALGEMEEN
-Het geheel wordt aangeboden inclusief de inventaris.
-Nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen met triple beglazing.
-Oplevering in onderling overleg, bij voorkeur vanaf eind september 2022 i.v.m. verhuur.

Vrouwenpolder gelegen in de gemeente Veere is een kleinschalige familiebadplaats, waar het in de zomer levendig en druk is en in de winter rustig. Achter de brede duinen van Vrouwenpolder liggen de breedste stranden van Zeeland. Op het Noordzeestrand doemen in de verte de pijlers van de Stormvloedkering. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen. Er zijn winkels, horeca, scholen etc.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1989

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 368 m2
Inhoud: 378 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Energielabel: C

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag