Verkocht
Informatie

1961

Bouwjaar

109 m2

Woonoppervlakte

448 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Bosweg 35 , Zoutelande

Vrijstaand wonen op een mooie locatie? Omzoomd door veel groen en op een kavel van 448m² eigen grond staat deze woning met garage, schuur en berging. De woning is voorzien van een volledig gelijkvloers woonprogramma en een diep voortuin op het zuiden.

De woonkamer is ingedeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetkamer tussen de keuken en woonkamer. Vanuit de woonkamer is er door middel van tuindeuren toegang tot het terras en de tuin. Het buitenleven naar binnen halen is hier geen probleem. De keuken is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang tot de achtertuin.

Pluspunt is de aanwezigheid van een extra (slaap)kamer op de begane grond. Aangezien er op de begane grond ook een badkamer aanwezig is, is gelijkvloers wonnen hier prima mogelijk. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en is er zeer veel bergruimte aanwezig.

Achterop het perceel staat een ruime garage voorzien van water en elektra. Een schuur tussen woning en garage en een extra houten berging maken het geheel compleet. De voortuin is diep en gelegen op het zuiden, ook aan de achterzijde is er nog een fijne tuin met zeer veel privacy.

IN HET KORT
-Volledig gelijkvloers woonprogramma
-CV ketel voor de verwarming en voor het warmwater tevens een gasboiler
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande, dit op loopafstand van de Bosweg 35.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1961

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 109 m2
Perceeloppervlakte: 448 m2
Inhoud: 495 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: tuin rondom

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: C

Garage
Soort garage: vrijstaand steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag