Verkocht
Informatie

1970

Bouwjaar

65 m2

Woonoppervlakte

110 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Langendam 27 , Zoutelande

Recreatiewoning op korte afstand van de Zoutelandse boulevard. Afgelopen jaren is deze woning gerenoveerd en voorzien van onder andere een nieuwe keuken en badkamer. Kopen, handdoek pakken en richting het strand. Meer hoeft u hier niet te doen. Daarom is het voor een nieuwe eigenaar zorgeloos recreëren aan de Zeeuwse Riviéra.

WONEN
De woning bestaat uit twee woonlagen. Op de begane grond is er een fijne en ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer leidt de trap naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken en de badkamer. Deze dateren beiden uit 2021. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast en magnetron. Vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin. De badkamer biedt momenteel een douche, toilet en wastafel. Ook aan de bergruimte is gedacht. In de ruimte tussen de trap en de keuken bevindt zich namelijk een handige, afgesloten bergruimte.

SLAPEN & GENIETEN
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers van respectievelijk 15 en 11m². De grootste slaapkamer heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. Dit is de ideale plek voor een ontbijtje in de zon. Op de overloop zijn er twee ruime inbouwkasten aanwezig.

Nog een ander pluspunt zijn zowel de voor- als achtertuin. De voortuin doet dienst als parkeerplaats voor één auto maar heeft ook nog plaats voor een zitje. De achtertuin is de ideale plek voor de avondzon.

Dit alles is gelegen op korte afstand van het gezellige en fraaie Zoutelandse strand. Restaurants en winkels zijn gemakkelijk aan te lopen. Een ideale locatie om te ontspannen.

ALGEMEEN
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen en HR glas.
-Goed te verhuren object.
-Grotendeels inclusief de momenteel aanwezige inventaris en inboedel.
-Het platte dak is in 2023 vernieuwd.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn grotendeels geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1970

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 65 m2
Perceeloppervlakte: 110 m2
Inhoud: 225 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: 3 m2
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dubbel glas
Energielabel: D

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag