Verkocht
Informatie

1910

Bouwjaar

70 m2

Woonoppervlakte

124 m2

Perceeloppervlakte

2

Slaapkamers

Molenweg 15 , Zoutelande

Verrassende woning op nog geen tweehonderd meter vanaf de duinovergang! Deze woning is goed onderhouden en in de loop van de jaren op bijna alle punten op een degelijke wijze gerenoveerd. Tevens is er een goede tuinligging op het westen. Kom binnen kijken en maak uw droom waar in Zoutelande.

BEGANE GROND
De woonkamer ademt nostalgie door de aanwezigheid van een bedstede, balkenplafond en een fraaie (overigens niet in werking zijnde) schouw. Tevens is er een enorme voorraadkast aanwezig. Twee ramen aan de voorzijde zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Aan de achterzijde is de woning ooit uitgebouwd. In deze ruimte bevinden zich een slaapkamer, eetkamer, toilet, keuken en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De keuken is voorzien van en gaskookplaat. Praktisch is de eetkamer tussen keuken en slaapkamer. Door de slaapkamer op de begane grond is gelijkvloers wonen mogelijk. Een toilet maakt de begane grond compleet.

ZOLDER
De verdieping is één grote, open zolderruimte die momenteel in gebruik is als slaapkamer. Door een drietal dakramen is er veel daglicht aanwezig. Tevens is er een aparte ruimte voor de cv en ook nog bergruimte aanwezig.

TUIN
De tuin is gesitueerd op het westen. In de tuin staat een ruime, stenen berging met wasmachine aansluiting. Verder is het heerlijk in de zon verblijven en er is een achterom.
Kortom een unieke kans in hartje Zoutelande.

ALLEEN TE GEBRUIKEN ALS PERMANENTE WONING

IN HET KORT
-Vloerverwarming in hal, keuken en slaapkamer begane grond
-Vloer en muurisolatie in aanbouw aan achterzijde
-Dak vernieuwd in 2007 en geïsole
-Oplevering in onderling overleg

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Noordzee. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande, dit op loopafstand van deze woning.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: tussenwoning
Bouwjaar: 1910

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceeloppervlakte: 124 m2
Inhoud: 255 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag