Verkocht
Informatie

1960

Bouwjaar

112 m2

Woonoppervlakte

273 m2

Perceeloppervlakte

4

Slaapkamers

Ooststraat 5 , Zoutelande

Beleggingsobject in Zoutelande.
Namens onze opdrachtgever bieden wij dit beleggingspand aan. Het geheel bestaat uit een verhuurd woonhuis met zomerwoning.

Ligging:
Gelegen op een gunstige, centrale locatie nabij het hart van Zoutelande en de zee met strand en duinen. Nabij voorzieningen zoals winkels, basisschool en op korte afstand van uitvalswegen.

Kenmerken:
– Eén, langdurig, verhuurd woonhuis
– Eén vier persoons vakantiewoning, momenteel zonder huurverplichtingen
– Het woonhuis beschikt over terras aan de achterzijde en een ruime tuin aan de achterzijde van het perceel
– De vakantiewoning beschikt over een eigen, afgesloten tuin.

Woonhuis:
Twee-onder-één-kap woning bestaande uit drie woonlagen. De begane grond is voorzien van een doorzon woonkamer, open keuken, bijkeuken, hal en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier momenteel een ruimte die dienst doet als vierde slaapkamer en verder opbergruimte.

Vakantiehuis:
Aangebouwd aan de woning en bestaande uit twee woonlagen. Ruime woonkamer in combinatie met een keukenopstelling een aansluiten de badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Aan de tuinzijde bevindt zich een ruime slaapkamer. De tweede slaapkamer is gesitueerd op de eerste verdieping.

Garage (optioneel)
Grenzen aan de achtertuin bevindt zich een garage die optioneel bij te kopen is.

Huurgegevens:
De totale actuele huur van de thans verhuurde registergoederen bedraagt momenteel € 500,- per maand.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Milieu/ondergrondse tank(s)/asbest:
Van de objecten is milieu informatie uit Nazca en bodemloket beschikbaar.

Asbest:
In de registergoederen kan asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Er is geen asbestrapportage aanwezig.

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.

Staat van oplevering:
Het gehele object wordt te zijner tijd in de staat waarop het zich dan bevindt (as is where is) geleverd.

As is where is:
De verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van de registergoederen. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de leveringsakte voor alle aanspraken ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat. Koper heeft op aanvraag alle relevante informatie ontvangen, daarvan kennis kunnen nemen en verklaart daarmee volledig in te kunnen stemmen. Alle gevolgen voortvloeiende uit deze informatie komen geheel voor rekening en risico van koper en koper kan verkoper nimmer daarop aanspreken.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de registergoederen te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1960

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 112 m2
Perceeloppervlakte: 273 m2
Inhoud: 385 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel: F

Garage
Soort garage: garage mogelijk, geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag