Verkocht
Informatie

1975

Bouwjaar

115 m2

Woonoppervlakte

496 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Sloestraat 11 , Zoutelande

Rustig wonen op korte afstand van het strand en het centrum van Zoutelande begint hier. Deze woning is namelijk gelegen in een rustige, groene woonomgeving met aan de voorzijde een ruime gemeentelijke groenstrook en aan de achterzijde een ruime tuin met eveneens groene afscheiding. Binnen een paar minuten staat u vanaf deze locatie op het strand! Deze woning kenmerkt zich verder door veel leefruimte op de begane grond, een ruime garage, een slaapkamer op de begane grond en een ruime tuin.

WONEN
De woonkamer meet, inclusief serre, maar liefst circa 47m²! Een ideale leefruimte dus. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op het groen aan de voorzijde en vanuit de serre op de groene achtertuin. De woonkamer is voorzien van een fraaie gashaard met schouw. De serre is een lichte ruimte en al vroeg in het voorjaar een aangename verblijfsruimte. De keuken, in hoekopstelling, is eenvoudig en biedt toegang tot de achtertuin. Pluspunt is de (slaap)kamer op de begane grond en verder is er nog een toilet.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van veel bergruimte. In het hart van de verdieping bevindt zich de badkamer welke voorzien is van toilet en douche. Achter de douche is er een ruimte met de cv opstelling.

GARAGE & TUIN
De garage is voorzien van verwarming, water en elektra. Dit is een heerlijke hobbyruimte of een ruimte voor het parkeren van de auto. Dit kan echter ook op de oprit aan de voorzijde. De tuin bevindt zich aan drie zijden van de woning. Deze kenmerkt zich door veel groen, volop privacy en diverse terrassen. De tuin is groter dan u vermoed doordat er, in de loop van de jaren, een brede groenrand is ontstaan.

Kom kijken en laat u verrassen door dit huis met veel potentie.

ALGEMEEN
-Dak- en muurisolatie.
-De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming.
-Mooie woonomgeving.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op korte termijn.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Noordzee. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande, op korte afstand van Sloestraat 11.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: geschakelde woning
Bouwjaar: 1975

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 115 m2
Perceeloppervlakte: 496 m2
Inhoud: 435 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte: geen
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie
Energielabel: D

Garage
Soort garage: aangebouwd steen
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag