Verkocht
Informatie

1993

Bouwjaar

84 m2

Woonoppervlakte

163 m2

Perceeloppervlakte

3

Slaapkamers

Sivertstraat 38 , Meliskerke

Klussen is hier niet nodig! Instapklare woning met veel extra’s op een rustige woonlocatie in Meliskerke. In 2017 is deze woning in zijn geheel onderhanden genomen, verbouwd en gemoderniseerd. Denk hierbij aan het vernieuwen van de keuken, badkamer, het plaatsen van twee dakkapellen, het aanbouwen van een bijkeuken en het aanbrengen van vloerverwarming op de begane grond. Dit heeft geresulteerd in een moderne woning met drie slaapkamers op een leuke woonlocatie.

WONEN
De ruim bemeten woonkamer is voorzien van een fraaie plavuizen vloerafwerking en is verdeeld in een voor- en achterkamer. Het voorste gedeelte wordt momenteel gebruikt als living en het achterste deel als eetkamer. De open keuken is luxe en onder andere voorzien van een inductie kookplaat in combinatie met een luxe oven en koelkast. Aan de keuken is een praktische bijkeuken aangebouwd. Deze ruimte is voorzien van witgoedaansluitingen en bergruimte. Zowel via de bijkeuken alsook via de eetkamer is het terras aan de achterzijde bereikbaar.

SLAPEN EN MEER
Vanuit de hal is de badkamer te bereiken. Deze moderne ruimte is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. Via een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Bij de verbouwing is de indeling van de verdieping compleet veranderd. Mede door het plaatsen van een dakkapel aan voor- en achterzijde is er nu ruimte voor drie slaapkamers en een bergruimte met cv-opstelling. Ook op de verdieping is er creatief nagedacht over kasten waardoor er veel opbergruimte aanwezig is. Een zoldertrap biedt toegang tot de (kleine) bergzolder.

TUIN
De gehele tuin is verzorgd aangelegd en betreft een combinatie van terras, border, gras en groen. Achterin de achtertuin staat een stenen berging in combinatie met een dichte overkapping aan de zijkant van de woning is er voldoende bergruimte aanwezig. De tuin is ontsloten via een poort aan de zijkant. Deze biedt toegang tot de brandgang.

ALGEMEEN
-De dakkapellen zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR glas
-Keuken, toilet, bijkeuken, badkamer, dakkapellen en gehele afwerking uit 2017
-Deels voorzien van rolluiken
-Energielabel B
-De begane grond is voorzien van vloerverwarming
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Locatie en omgeving
Specificaties woning
Bouw
Soort woonhuis: hoekwoning
Bouwjaar: 1993

Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte: 84 m2
Perceeloppervlakte: 163 m2
Inhoud: 295 m3

Buitenruimte
Gebouwgebonden buitenruimte:
Tuin: achtertuin

Energie:
Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel: B

Garage
Soort garage: geen garage
Praktisch
Deel deze woning

Heeft u een vraag?

Wij begrijpen dat de huizenmarkt niet voor iedereen vertrouwd terrein is. Gelukkig kennen wij de markt als onze broekzak! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Stel uw vraag