Zoekservice

Bent u op zoek naar een nieuw huis in Zeeland? Sommige huizen zijn snel verkocht. Of misschien vindt u het gewoon lastig om te vinden wat u zoekt. Met onze zoekservice helpen we u graag.

Hoe werkt de zoekservice?
Heeft u een bepaald droomhuis in gedachten? Bijvoorbeeld eentje met een garage, een ruime woonkamer en 3 slaapkamers? Geef uw wensen in onderstaand formulier aan. Als onze makelaars een huis zien wat te koop staat en aan uw wensen voldoet, ontvangt u een seintje. Zo wordt het zoeken naar de perfecte woning nét iets makkelijker gemaakt voor u. We informeren u zelfs nog voordat de woning op Funda staat! Zo woont u binnenkort misschien wel in uw droomhuis.
En wanneer u uw droomwoning in Zeeland gevonden heeft?
Wanneer u eenmaal een huis op het oog heeft helpen we u graag verder. Niet alleen bij het verkopen van een huis heeft u de mogelijkheid om ons als makelaar in te schakelen. De makelaars van Makelaarskantoor Zwaan helpen u namelijk ook graag bij het zoeken naar een nieuw huis, en alles wat daarna komt kijken. Hiervoor bieden we dienstverlening als aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u ontzorgt wordt tijdens het kopen van een huis. Zo voert hij bijvoorbeeld onderhandelingen uit. Onze makelaars zijn hierin erg vaardig en zorgen daardoor dat u de scherpste prijs betaalt. Wanneer een huis heeft gekocht besluit u misschien uw vorige huis te verkopen. Het is dan belangrijk om te weten hoeveel uw huis waard is. U kunt een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een van onze makelaars maar het is ook mogelijk uw huis te laten taxeren. Makelaarskantoor Zwaan is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit is het keurmerk voor woningtaxaties. Taxaties worden opgesteld via vast richtlijnen en hierdoor kunt u als (ver)koper duidelijk zien hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. We zijn ook aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit laatste bevestigt dat we handelen onder hun kernwaarden: deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Hierbij geef ik Makelaarskantoor Zwaan toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.


  "Super. Alles top geregeld Goede service altijd bereikbaar voor vragen, vriendelijk personeel "

  Verkoper Binnenhof 1, Koudekerke, aanbevolen met een:

  10

  "Contact met makelaar was goed.Ondanks de Corona tijd heeft hij heel erg zijn best gedaan om alles naar wens te laten verlopen ondanks wat tegenslagen. "

  Verkoper Jan Vaderstraat 19, Meliskerke, aanbevolen met een:

  9

  "Wij zijn erg tevreden. Wilco Wisse van makelaarskantoor Zwaan is deskundig en klantvriendelijk. "

  Verkoper Sivertstraat 14, Meliskerke, aanbevolen met een:

  10

  "Een zeer prettig contact met de makelaar, goede adviezen met betrekking tot de onderhandeling, zorgvuldig bij de beoordeling van de documenten. "

  Aankoopklant Boulevard Evertsen 92, Vlissingen, aanbevolen met een:

  9

  "Super. Alles top geregeld Goede service altijd bereikbaar voor vragen, vriendelijk personeel "

  Verkoper Binnenhof 1, Koudekerke, aanbevolen met een:

  10