Zoekservice

Bent u op zoek naar een nieuw huis? Sommige huizen zijn snel verkocht. Of misschien vindt u het gewoon lastig om te vinden wat u zoekt. Met onze zoekservice helpen we u graag.

Hoe werkt de zoekservice?
Heeft u een bepaald droomhuis in gedachten? Bijvoorbeeld eentje met een garage, een ruime woonkamer en 3 slaapkamers? Geef uw wensen in onderstaand formulier aan. Als onze makelaars een huis zien wat te koop staat en aan uw wensen voldoet, ontvangt u een seintje. Zo wordt het zoeken naar de perfecte woning nét iets makkelijker gemaakt voor u. We informeren u zelfs nog voordat de woning op Funda staat! Zo woont u binnenkort misschien wel in uw droomhuis.
En wanneer u uw droomwoning gevonden heeft?
Wanneer u eenmaal een huis op het oog heeft helpen we u graag verder. Niet alleen bij het verkopen van een huis heeft u de mogelijkheid om ons als makelaar in te schakelen. De makelaars van Makelaarskantoor Zwaan helpen u namelijk ook graag bij het zoeken naar een nieuw huis, en alles wat daarna komt kijken. Hiervoor bieden we dienstverlening als aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u ontzorgt wordt tijdens het kopen van een huis. Zo voert hij bijvoorbeeld onderhandelingen uit. Onze makelaars zijn hierin erg vaardig en zorgen daardoor dat u de scherpste prijs betaalt. Wanneer een huis heeft gekocht besluit u misschien uw vorige huis te verkopen. Het is dan belangrijk om te weten hoeveel uw huis waard is. U kunt een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een van onze makelaars maar het is ook mogelijk uw huis te laten taxeren. Makelaarskantoor Zwaan is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit is het keurmerk voor woningtaxaties. Taxaties worden opgesteld via vast richtlijnen en hierdoor kunt u als (ver)koper duidelijk zien hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. We zijn ook aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit laatste bevestigt dat we handelen onder hun kernwaarden: deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
  Hierbij geef ik Makelaarskantoor Zwaan toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  "Contact met makelaar was goed.Ondanks de Corona tijd heeft hij heel erg zijn best gedaan om alles naar wens te laten verlopen ondanks wat tegenslagen. "

  Verkoper Jan Vaderstraat 19, Meliskerke, aanbevolen met een:

  9

  "Wilco Wisse van Makelaarskantoor Zwaan heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van een huis in Zoutelande. Alles liep op rolletjes!"

  Aankoopklant Stormvogel 17, Zoutelande, aanbevolen met een:

  9,5

  "Ze verdienen een dikke 9. Alles prima. Ze zijn deskundig, service gevoelig, denken met de klant mee en niet onbelangrijk een zeer redelijke prijs. Deze makelaar kan ik zeker een ieder aanbevelen. "

  Verkoper Sint Kruislaan 19, Vlissingen, aanbevolen met een:

  9,0

  "Kundig en altijd bereikbaar! Vriendelijke begeleiding Goede verkoop adviezen. We kunnen deze makelaar van harte aanbevelen. "

  Verkoper Teresastraat 7, Middelburg, aanbevolen met een:

  9,3

  "Het contact met de makelaar was deskundig, vriendelijk en persoonlijk. Ook op de communicatie met de mensen op kantoor en bereikbaarheid valt niets aan te merken. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn/haar huis wil verkopen! "

  Verkoper Kerkplein 23, Biggekerke, aanbevolen met een:

  10