Samen staan we sterk(er) in heel Zeeland

Walcheren kennen we op ons duimpje. Maar Zeeland heeft natuurlijk meer te bieden en daarom werken we graag samen. Met Sinke Komejan en BOOT Makelaars staat Makelaarskantoor Zwaan nu nóg sterker. Dit zorgt voor uitbreiding van ons werkgebied en dienstverlening. Hierdoor hebben we alles in huis wat u nodig heeft bij de (ver)koop van uw woning!

We vertellen u graag over de 4 wapenfeiten van onze samenwerkingen

1. Groot bereik
Van Walcheren tot bijna heel Zeeland! Waar we het eerst deden met onze eigen klantenkring, benutten we nu ook het netwerk van onze partners!
2. Hoge kwaliteit
Samenwerken = krachten bundelen. Met expertise op alle vlakken zorgen wij gegarandeerd voor een dienstverlening die helemaal past bij uw wensen.
3. Overal bereikbaar
Begonnen in Koudekerke. Inmiddels bereikbaar in heel de provincie. Dat kan als onderdeel van de grootste en meest betrouwbare partij in de regio!
4. Alles in huis
Verkopen, kopen én financiering onder één dak. Ook dat is een groot voordeel! Bij alle huisgerelateerde zaken bent u bij ons het juiste adres.

Verkopen op vier platforms tegelijk?

Meer over verkopen

Sinke Komejan makelaars | taxateurs

Al bijna 60 jaar een gerenommeerde partij in Zeeland! Met locaties in Goes, Middelburg en Zierikzee is Sinke Komejan overal in het Zeeland vertegenwoordigd. Kennis van de Zeeuwse woningmarkt gegarandeerd! Met expertise in makelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties, is Sinke Komejan een allround dienstverlener voor zowel de particulier als zakelijke partner! Kortom: een prachtige partner om mee samen te werken!

BOOT Makelaars

Noord- en Zuid-Beveland kennen we op ons duimpje. Al jaren bedienen ze vanuit onze kantoren in Kortgene en Goes alle dorpen en steden in de regio. En dan niet alleen de huidige inwoners. Ook voor toeristen is dit mooie stukje Zeeland een geliefde plek.
BOOT Makelaars heeft daarom een veelzijdig aanbod van permanente woningen én recreatiewoningen. Daarbij zijn ze een stabiele partner in aankoopbegeleiding en taxaties. Ook hiermee hebben we dus een fijne samenwerkingspartner te pakken!

De Hypotheekshop

Hallo, wij zijn De Hypotheekshop. Aangenaam! We zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor. Met vestigingen in Middelburg, Goes, Zierikzee en Ouddorp zijn we zelfs een van de grootste in Zeeland en Zuid-Holland. We helpen je graag verder met objectief advies en vriendelijke service. Duidelijk verhaal!

Sinke Komejan bedrijfsmakelaars

Voor het aankopen, verkopen, huren of verhuren van commercieel vastgoed is een makelaar die alles weet op het gebied van vastgoed een must. De bedrijfsmakelaars van Sinke Komejan hebben alle kennis in huis. Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat is waar u bij Sinke Komejan op kunt rekenen. Dat geldt ook voor onze kwalitatief hoogstaande taxaties. Zakendoen? Maak kennis met Sinke Komejan bedrijfsmakelaars

Forvalue

Forvalue is opgericht door Dorus Helsen en Koos Schreuder, met als doel: gespecialiseerde service voor exploitatiegebonden vastgoed. Slechts een select aantal bedrijven houdt zich op dit niveau bezig met taxaties.

Dat is niet voor niets. Het beoordelen van de waarde van een (horeca)onderneming vereist gedegen vakkennis. Taxeren van exploitatiegebonden vastgoed is namelijk een complexe aangelegenheid. Talloze factoren van een onderneming worden onder de loep genomen worden, alvorens tot een waardebepaling te komen. Forvalue bedient niet alleen de eigen regio’s maar is actief door het hele land. Dankzij de centrale ligging van vestiging Amersfoort is reistijd binnen Nederland geen enkel bezwaar.

Samenwerken met makelaarskantoor Zwaan?

Neem contact op