Maandlasten berekenen

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Handig met onze rekentool!

Actuele rentes

Op onze website vind je altijd de meest actuele rentes!

Online afspraak maken

Maak ook online je afspraak en bespreek je wensen met onze ervaren adviseurs!

De Hypotheekshop

Een goede hypotheekadviseur helpt je de juiste beslissing te maken

Je gaat niet iedere dag een hypotheek aan. Sterker nog, misschien doe je dat maar één of enkele keren in je leven. Maar die één of enkele keren hebben vaak wel grote financiële impact. Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je daarom op zoek bent naar een goede hypotheekadviseur. Nou, die heb je gevonden. En nog meer ook!

We zijn zoveel meer dan een goede hypotheekadviseur

Goed hypotheekadvies is de basis. Je moet weten waar je aan toe bent en antwoord krijgen op je vragen, zoals ‘Waar krijg ik de laagste rente?’ en ‘Welke hypotheek heeft de beste voorwaarden?’. Dat antwoord krijg je bij De Hypotheekshop Middelburg. Maar daar houdt het wat ons betreft nog lang niet op.

Goede hypotheekadviseur & Vertrouwen
Wanneer je een belangrijke financiële beslissing moet maken, wil je graag advies van iemand die je vertrouwt. Niet zo’n gladde verkoper die je tot snelle keuzes dwingt, maar iemand die de tijd voor je neemt en meeleeft met jouw woondromen. Een onafhankelijke en goede hypotheekadviseur die je kunt vertrouwen. Die vind je bij De Hypotheekshop Middelburg. Want juist dat vertrouwen en het meeleven met jouw woondromen, is wat ons werk zo mooi maakt.

Goede hypotheekadviseur & Weten waar je aan toe bent
Wanneer je je droomhuis gevonden hebt, wil je zo snel mogelijk weten of je een bod uit kunt brengen. En als de koopovereenkomst gesloten is, wil je weten of al het papierwerk op tijd is geregeld voor de passeerdatum. Kortom: je wilt weten waar je aan toe bent. Bij De Hypotheekshop  begrijpen we dit als geen ander. Wij zorgen in iedere fase van het traject, dat jij weet waar je aan toe bent. Dat doen we door helder aan te geven welke stappen doorlopen worden en onze afspraken netjes en tijdig na te komen.

Goede hypotheekadviseur & Jouw wensen, ons uitgangspunt
We kunnen je van a tot z begeleiden door het hele proces van het kopen van een woning. Maar misschien zit je daar niet eens op te wachten. Misschien weet je hoe het werkt en wil je gewoon goed hypotheekadvies. Welke wensen je ook hebt, jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Wij passen onze dienstverlening erop aan, zodat jij de service en het advies krijgt waar je naar op zoek bent.

 

Goede hypotheekadviseur & Spring gerust eens binnen
Onze deur staat voor je open en de koffie staat klaar. Toch kunnen we ons voorstellen dat je een drempel ervaart. Want wat kost het, als je bij ons binnen gaat en zit je dan al ergens aan vast? We kunnen je geruststellen: het kost je niks en je zit nergens aan vast. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Dus spring gerust eens binnen. We luisteren graag naar je wensen en laten je zien wat we voor je kunnen betekenen.Henk Daalhuizen
Erkend Hypotheekadviseur

Ik heb de perfecte combi gevonden! Als hypotheekadviseur vind ik het heerlijk om klanten goed te kunnen adviseren en volledig te ontzorgen. En als eigenaar van De Hypotheekshop krijg ik enorm veel voldoening uit het steeds iets beter maken van de organisatie. Hoe? Door goed naar onze klanten te luisteren en hier als team echt wat mee te doen. Dat dit aardig lukt, blijkt wel uit onze tevreden klanten en het feit dat de landelijke organisatie van De Hypotheekshop ons al eens heeft uitgeroepen als ‘Beste Hypotheekshops van Nederland’. Daar ben ik best trots op. Leuk weetje, ik ben geboren en getogen in het mooie Koudekerke!

Contact met Hypotheekshop?

middelburg1570@hypotheekshop.nl
0118 - 642007

Vragen over je hypotheek?

De Hypotheekshop is sinds 1991 de onafhankelijke partij als het gaat om hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor iedere financiële vraag hebben we een duidelijk antwoord. We vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van ongeveer alle aanbieders. Zo vinden we altijd een hypotheek die bij je nieuwe huis en inkomen past. Ook is het belangrijk dat je maandlasten hierbij passen. Daarom maken we het makkelijk om je maandlasten vooraf te berekenen.

Kom je er niet uit? We helpen je graag. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Onze vestigingen

Goes
Oostwal 2C
4461 JT Goes
T.(0118) 642 007
> Stuur een email
Middelburg
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T.(0118) 642 007
> Stuur een email
Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T.(0118) 642 007
> Stuur een email
Ouddorp
Hoenderdijk 7a
3253 AK Ouddorp
T.(0187) 688509
> Stuur een email
Roosendaal
Laan van Limburg 12
4701 BP Roosendaal
T.(0165) 555330
> Stuur een email