Waardebepaling

Weet u wat is de waarde van uw huis is? Als u uw huis wilt verkopen is het handig om te weten wat uw huis nu eigenlijk waard is, zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarom kunt u bij Makelaarskantoor Zwaan terecht voor een gratis waardebepaling.
 
Wat is een waardebepaling?
Een waardebepaling is een schatting van de waarde van uw woning. Hiervoor bekijkt een van onze makelaars samen met u uw woning, zij kennen de woningmarkt als geen ander. Daarbij weten zij precies welke zaken invloed hebben op de marktwaarde van uw huis. Er wordt onder andere gelet op de ligging van de woning, de staat van het onderhoud en ontwikkelingen in de omgeving. Uw huis hoeft op dit moment nog niet netjes opgeruimd te zijn. Er worden namelijk nog geen foto’s gemaakt.
 
Verkoopmogelijkheden
Na het bekijken van de woning spreken we de verkoopmogelijkheden door. Er wordt echter ook bepaald wat de verkooptijd zal zijn en hoe u een weloverwogen verkoopbeslissing kunt nemen. Na het afwegen van alle plus- en eventuele minpunten stellen we de waarde van de woning vast. Heeft u een eigendomsbewijs en een plattegrond van de woning in uw bezit? Het is dan handig als u deze alvast klaar legt. Heeft u vragen voor de makelaar? Schrijf deze dan op, zodat u niets vergeet te vragen en de makelaar ze voor u kunt beantwoorden. Na het bepalen van de waarde van de woning bepalen we de verkoopstrategie, met een advies op maat. Iedere woning heeft namelijk zijn eigen, unieke marktbenadering nodig.  
 
Kosteloos en vrijblijvend
Bij Makelaarskantoor Zwaan bepalen we de waarde van uw woning altijd geheel kosteloos én vrijblijvend. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. Heeft u meer vragen over de gratis waardebepaling bij Makelaarskantoor Zwaan of wilt u graag een afspraak maken? Vul het formulier bovenaan de pagina in en we nemen spoedig contact met u op.

  Vraag een gratis waardebepaling aan!

  Vul uw gegevens in:
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden


  "In alle opzichten zijn we tevreden over deze makelaar die steeds bereikbaar was en bereid om ons met raad en daad bij te staan. "

  Verkoper Vlissingsestraat 34 Vlissingen, aanbevolen met een:

  10

  "Contact met makelaar was goed.Ondanks de Corona tijd heeft hij heel erg zijn best gedaan om alles naar wens te laten verlopen ondanks wat tegenslagen. "

  Verkoper Jan Vaderstraat 19, Meliskerke, aanbevolen met een:

  9

  "Wij zijn erg tevreden. Wilco Wisse van makelaarskantoor Zwaan is deskundig en klantvriendelijk. "

  Verkoper Sivertstraat 14, Meliskerke, aanbevolen met een:

  10

  "Een uitstekend team waarin klant is koning centraal staat. Er wordt alles aan gedaan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Fijn laagdrempelig contact. "

  Aankoopklant van Strijenstraat 11, Koudekerke, aanbevolen met een:

  10

  "In alle opzichten zijn we tevreden over deze makelaar die steeds bereikbaar was en bereid om ons met raad en daad bij te staan."

  Verkoper Vlissingsestraat 34, Koudekerke, aanbevolen met een:

  10