Waardebepaling

Weet u wat de waarde van uw huis is? Als u uw huis wilt verkopen op Walcheren is het handig om te weten wat uw huis nu eigenlijk waard is, zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarom kunt u bij Makelaarskantoor Zwaan in Koudekerke terecht voor een gratis waardebepaling.
 
Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een schatting van de waarde van uw woning. Hiervoor bekijkt een van onze makelaars samen met u uw woning, zij kennen de woningmarkt op Walcheren als geen ander. Daarbij weten zij precies welke zaken invloed hebben op de marktwaarde van uw huis. Er wordt onder andere gelet op de ligging van de woning, de staat van het onderhoud en ontwikkelingen in de omgeving. Uw huis hoeft op dit moment nog niet netjes opgeruimd te zijn. Er worden namelijk nog geen foto’s gemaakt.

 
Verkoopmogelijkheden
Na het bekijken van de woning spreken we de verkoopmogelijkheden door. Er wordt echter ook bepaald wat de verkooptijd zal zijn en hoe u een weloverwogen verkoopbeslissing kunt nemen. Na het afwegen van alle plus- en eventuele minpunten stellen we de waarde van de woning vast. Heeft u een eigendomsbewijs en een plattegrond van de woning in uw bezit? Het is dan handig als u deze alvast klaar legt. Heeft u vragen voor de makelaar? Schrijf deze dan op, zodat u niets vergeet te vragen en de makelaar ze voor u kunt beantwoorden. Na het bepalen van de waarde van de woning bepalen we de verkoopstrategie, met een advies op maat. Iedere woning heeft namelijk zijn eigen, unieke marktbenadering nodig.  
 
Kosteloos en vrijblijvend
Bij Makelaarskantoor Zwaan bepalen we de waarde van uw woning altijd geheel kosteloos én vrijblijvend. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. Heeft u meer vragen over de gratis waardebepaling bij Makelaarskantoor Zwaan of wilt u graag een afspraak maken? Vul het formulier bovenaan de pagina in en we nemen spoedig contact met u op.

  Vraag een gratis waardebepaling aan!

  Vul uw gegevens in:
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden


  "Fijn contact. Goede adviezen gehad. Ik ben er heel erg mee geholpen. Ik zou het iedereen aanraden."

  Aankoopklant Statenlaan 78 Middelburg, aanbevolen met een:

  10

  "Prettig contact met de makelaar. Wilco heeft verstand van de woningmarkt, en heeft ons huis enorm snel verkocht. Kortom, heel tevreden! ☺️"

  Verkoper Weststraat 14 Koudekerke, aanbevolen met een:

  10

  "Het contact met makelaar Wisse verliep vanaf het eerste moment positief en aangenaam. Alles werd goed en voortvarend geregeld en met grote regelmaat naar mij terug gekoppeld. De bezichtigingen werden compact gepland wat wel zo prettig was! Kortom een makelaar die ik aanbeveel."

  Verkoper Middelburgsestraat 112 Koudekerke, aanbevolen met een:

  9

  "De samenwerking met en de begeleiding door de makelaar en zijn binnendienst verliep op deskundig, accurate en prettige wijze."

  Burgemeester Dregmansstraat 27 Koudekerke, aanbevolen met een:

  8

  "Professioneel en vriendelijk Wij werden goed op de hoogte gehouden van het proces. Ruimte voor onze opmerkingen"

  Verkoper Koudekerkseweg 167 Middelburg, aanbevolen met een:

  9