Woning verkopen

Uw woning verkopen in Zeeland? Elke verkoop start met een gesprek met één van onze makelaars. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Kiest u voor onze diensten? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak die zich kenmerkt door een korte lijn met uw contactpersoon, snelle communicatie en een doelgerichte aanpak.
 
Groot zoekbestand
We hebben een omvangrijk netwerk verspreid door heel Zeeland met wellicht veel kandidaten voor uw huis. Iedereen die een woning zoekt kan zich via onze website gratis inschrijven. Daarnaast komen we dagelijks nieuwe, potentiële woningzoekers tegen. Door hier de juiste aandacht aan te geven beschikken we over een groot aantal potentiële woningzoekers.
 
Professionele presentatie van uw huis
Vooraf bespreken we alle opties, zoals diverse presentatiemogelijkheden, advertentiemogelijkheden, social media en etalagepresentatie. Ieder huis heeft zijn eigen, specifieke pluspunten. Daarom moet elk huis zijn eigen unieke presentatie krijgen. We benadrukken de voordelen die bij uw huis passen maar maken, indien van toepassing, ook andere factoren belangrijk. Sprekende foto’s zijn van groot belang voor een goede eerste indruk bij de verkoop van uw woning. Na het verkoopklaar maken van uw woning, maakt een professionele fotograaf foto's van het interieur, het exterieur en, niet onbelangrijk, de omgeving. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken zoals een woningvideo, opname met een drone en 360 graden foto's.  
 
Vakkundig team
U wordt volledig ontzorgd door ons team en uiteraard op de hoogte gehouden van alle vorderingen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Door onze jarenlange ervaring en opleiding weten wij wat de valkuilen zijn en hebben wij veel kennis vergaard om u juist te kunnen informeren.  
 
Doordachte successtrategie
Vanaf de eerste kennismaking denken wij met u mee. We zetten alles op alles om uw huis snel en succesvol te verkopen. Kernvraag hierin is altijd, waarom wil iemand in uw woning wonen? Door deze vraag op allerlei wijze juist te beantwoorden krijgt uw woning de juiste verkoopstrategie mee.  
Aankoopmakelaar?
Naast het verkopen van uw woning staan wij u ook graag bij als aankoopmakelaar bij de zoektocht naar een nieuwe woning? Meer info over aankoopbegeleiding? Klik hier. Wij zij  onder andere actief met het verkopen van woningen in Aagtekerke, Biggekerke, Domburg, Gapinge, Grijpskerke, Koudekerke, Meliskerke, Middelburg, Oostkapelle, Oost-Souburg, Serooskerke, Veere, Vlissingen, Vrouwenpolder, Westkapelle en Zoutelande

  Direct een afspraak maken?

  Vul uw gegevens in:

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden


  "Fijn contact. Goede adviezen gehad. Ik ben er heel erg mee geholpen. Ik zou het iedereen aanraden."

  Aankoopklant Statenlaan 78 Middelburg, aanbevolen met een:

  10

  "Prettig contact met de makelaar. Wilco heeft verstand van de woningmarkt, en heeft ons huis enorm snel verkocht. Kortom, heel tevreden! ☺️"

  Verkoper Weststraat 14 Koudekerke, aanbevolen met een:

  10

  "Het contact met makelaar Wisse verliep vanaf het eerste moment positief en aangenaam. Alles werd goed en voortvarend geregeld en met grote regelmaat naar mij terug gekoppeld. De bezichtigingen werden compact gepland wat wel zo prettig was! Kortom een makelaar die ik aanbeveel."

  Verkoper Middelburgsestraat 112 Koudekerke, aanbevolen met een:

  9

  "De samenwerking met en de begeleiding door de makelaar en zijn binnendienst verliep op deskundig, accurate en prettige wijze."

  Burgemeester Dregmansstraat 27 Koudekerke, aanbevolen met een:

  8

  "Professioneel en vriendelijk Wij werden goed op de hoogte gehouden van het proces. Ruimte voor onze opmerkingen"

  Verkoper Koudekerkseweg 167 Middelburg, aanbevolen met een:

  9