Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

“Buitengewoon tevreden over de samenwerking en aandacht van o.a. Wilco Wisse en het kantoor.”


Waarom kiezen voor Makelaarskantoor Zwaan?

Persoonlijke aanpak

Wij starten iedere verkoop met een persoonlijk gesprek. Wanneer u kiest voor onze diensten kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak die zich kenmerkt door een korte lijn met uw contactpersoon, snelle communicatie en een doelgerichte aanpak.

Vakkundig team

In het gehele traject wordt alle zorg volledig uit handen genomen door onze vakkundige medewerkers. Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle vorderingen met betrekking tot de koop- of verkoop van uw woning. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring weten wij wat de mogelijke valkuilen zijn en kunnen wij u volledig en juist informeren..

Doordachte successtrategie

Vanaf de eerste kennismaking denken wij met u mee en zetten wij alles op alles om uw huis snel en met succes te verkopen. Kernvraag hierin is altijd: waarom zou iemand in uw huis willen wonen? Door deze vraag op allerlei manieren juist te beantwoorden krijgt uw woning de juiste verkoopstrategie mee.

Uitstekende prestatie

Voorafgaand nemen wij alle opties met u door, zoals diverse presentatie- en advertentiemogelijkheden, social media en etalagepresentatie. Iedere woning heeft haar eigen, specifieke pluspunten en dient ook haar eigen, unieke presentatie te krijgen. Wij benadrukken de voordelen die bij uw woning passen maar maken, indien van toepassing, ook andere factoren belangrijk.

Eigen uitgaves, huis-aan-huis verspreid

Elk jaar brengen wij eigen uitgaves uit. Deze bestaan uit kranten en magazines. Onze uitgaves verschijnen huis-aan-huis bij zo’n 80.000 woningen, verspreid over heel Zeeland. Een ideale gelegenheid om u woning extra onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

"Wij zijn erg tevreden. Wilco Wisse van makelaarskantoor Zwaan is deskundig en klantvriendelijk"

Verkoper Sivertstraat 14, Meliskerke, aanbevolen met een:

10

"In alle opzichten zijn we tevreden over deze makelaar die steeds bereikbaar was en bereid om ons met raad en daad bij te staan."

Verkoper Vlissingsestraat 34, Koudekerke, aanbevolen met een:

10